Sok mocsok hagyta már el Bayer Zsolt száját, de most még saját magán is túltett!

Forrás: HírTV - Bayer Show

Újabb megnyilvánulást tett a kormányszimpatizáns publicista, aki eddig is büszkén hirdette, hogyan lőne agyon “ponyvaregényes kéztartással” minden nem fehér bőrű embert, akik kétes eredetű videókon nem viselkednek elég jól – közölte a 444.hu.

Bayer Zsolt most a blogján közzétett egy videót, melyhez azt a szöveget írta:

“Ez lenne a jövő? Kibaszott négerek mocskos bakancsát kell csókolgatni, és önfeledten mosolyogni hozzá? Örülni? Mert másképp kinyírnak vagy összevernek? Akkor inkább irány Szibéria! Istenem… hát mivé lett ez a világ…”

A publicista által megosztott videón az látható, ahogy fekete emberek bakancsát csókolgatják a fehér emberek. Azonban Bayer a videó eredetéről semmit sem osztott meg a nyilvánossággal.

A lap felkutatta a videó eredeti változatát, amit a Black Hebrew Israelites nevű, fekete felsőbbrendűséget hirdető, szélsőséges, homofób és antiszemita gyűlöletcsoportnak minősített szervezet készített 10 hónappal korábban.
A szervezet egyébként leginkább arról híresek, hogy utcasarkokra kiállva prédikálnak és ha túl hangosak, rájuk hívják a rendőröket.

Bayer nemcsak a külföldi szélsőséges nézeteket valló személyeket élteti, de a hazai kormánypárti huligánként balhézó Bedének is nagy rajongója, aki egy hete írt az amerikai zavargások kapcsán az oldalán:

“Mi is élőben közvetítjük, harc, lángoló autók, a mocskos nigger banánzabáló fekete szarok fosztogatásait és a terrorista antifák harcait.”

– írta Bede Zsolt a vadhajtások oldalára.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!