Beindult egy fegyver az álhírek ellen: próbálja ki Ön is!

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy mennyi félrevezető információ kering az interneten, amiben egyre nehezebb eligazodni. Ha valaki még nem találkozott olyan cikkel, amiben az ecet, szódabikarbóna és citromlé szentháromsággal elérhető még akár a világbéke is, akkor ne olvasson tovább.

Elkészült egy olyan oldal, aminek van előzménye már itthon is, de Vigh Ferenc és Madaras László, az oldal fejlesztői, azzal a szándékkal hozták létre ezt a portált, hogy bárki tabuk nélkül kérdezhessen, és

erre mielőbb hiteles választ kapjon.

A lényegét tekintve a Quanswer egy kérdez-felelek típusú közösségi oldal, és annyiban nem is tér el az elődjeitől, hogy itt is bárki szabadon tehet fel kérdést, és bárki válaszolhat is a feltett kérdésre. Azonban egy hatalmas előnye és újdonsága az oldalnak, hogy itt a trollokat (akik valós válasz helyett tréfálkoznak, vagy nem releváns információt adnak) azonnal ki lehet szűrni, és

szakértőktől is lehet kérdezni!

Tehát a kérdést feltevő nem csak véleményeket, de hiteles választ is kaphat a kérdésére rövid időn belül. Azt pedig, hogy ki a szakértő, igazolni kell, hogy ő jártas egy adott témakörben, és az oldal szerkesztők pedig megbízható válaszadóként hitelesítik.

Mindezt meg lehet tenni névtelenül is, ha valaki kényesebb témában szeretni információhoz jutni, a szakértők ekkor is tudnak majd válaszolni. Mindehez nem kell mást tenni, mint egy gyors regisztráció után használni a rendszert!

Kérdésekre fel, KATTINTSON IDE!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!