Mocskos titokra derült fény – a parlamentben már nem tudtak tovább tagadni

Március 16-a óta minden külföldi állampolgár számára belépési tilalom volt érvényben az országban a koronavírus-járvány megfékezése érdekében. Azonban ezt a fontos szabályt nem más, mint a kormány maga szegte meg, amikor április 5-én

250 dél-koreai vendégmunkást engedett be az országba!

Értik ugye? Nem Szlovákiából, nem Norvégiából, hanem a vírus kiindulási pontjához igen közel lévő Dél-Koreából! Mindez a szocialista Gurmai Zita kérdésére adott válaszból derült ki, melyet Magyar Levente a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára adott. A szocialista politikus szerette volna megtudni, miként lehet az, hogy maga Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be az Országgyűlésben, hogy lezárjuk a határokat a külföldről érkező nem magyar állampolgárok előtt, mégis repülővel jöhettek be az SK Innovation dél-koreai munkatársai?

Az államtitkár válaszából az ugyan kiderült, hogy a cég a lehető legszigorúbb feltételek mellett engedélyt kapott arra, hogy a gyárépítéshez nélkülözhetetlen, speciális tudású technikusait Magyarországra hozza, de nem válaszolt arra, hogy milyen jogalappal szegte meg a kormány a tilalmat? Egy dolog most már biztosan kiderült:

a kormánynak fontosabb egy dél-koreai cég üzleti érdeke, mint a magyar emberek egészsége!

Most, hogy tízezrével veszítik el a magyar emberek a munkahelyüket, már nem jut eszébe a Fidesznek az, amit óriásplakátokon hirdetett, hogy külföldiek nem vehetik el a magyarok munkáját. Joggal kérdezheti most bárki, miért előrébb való most bárki más, és miért csak hangzatos szavakat kapunk?

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!