Egész Európa felháborodott – üzentek Orbánnak: eddig és ne tovább!

A holland kormány honlapján olvasható az a közös nyilatkozat, amit Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Portugália, Spanyolország és Svédország kormánya tett közzé.

A nyilatkozatot aláíró országok elismerik, hogy a mostani, rendkívüli időkben rendkívüli intézkedésekre van szükség az emberek védelme és a válságkezelés érdekében. Azonban azzal is egyetértenek, hogy

a vészhelyzeti intézkedéseknek a céllal szigorúan szükségesnek és arányosnak kell lenniük, időbeli korláttal

és az alapos felülvizsgálat lehetőségével ellátva. Bár magyarország és Orbán nevét nem említik, az időbeli korlát említése egyértelműen a magyar kormányra utal,mint az a maondat is, amely, arra figyelmeztet, hogy a sajtó- és szólásszabadságot nem korlátozhatják az intézkedések, ami szintén a Fidesz többség által elfogadott diktátor-törvényre utal.

A Európai Néppárt politikusainak a napokban napvilágot látott nyilatkozatai, a mostani 13 ország által kiadott nyilatkozat a politika és diplomácia világából érkező üzenet, míg a 360 forintos euró árfolyam a gazdasági szereplők üzenete orbánnak:

itt a fal, ideje visszafordulni!

A fő probláma csak az, hogy a 360 forintos euró is csak nekünk fáj,nem Mészárosnak, nem Tiborczmak, nem Ráhelnek és nem Orbánnak. csak nekünk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!