Újabb luxus-fideszes bukott le, hiába akarta elrejteni a vagyont

Kép forrása: origo.hu

Balatoni, 200 négyzetméteres, úszómedencés révfülöpi nyaralóban tudja Kocsis Máté kipihenni az országgyűlési munka fáradalmait, miközben a

100 milliós ingatlan nem szerepel a vagyonnyilatkozatában!

A 24.hu megtudta, hogy ez azért lehetséges, mert az ingatlan Kocsis Máté felesége, Kocsisné Márkus Szilvia kizárólagos tulajdonában van. A Fidesz frakcióvezetőjének házastársa, aki két állami cégben is pozíciót tölt be, a tulajdoni lap szerint 2014-ben vásárolta meg a két szomszédos telek egyesítésével létrejött 1100 négyzetméteres területet, ahova 2017-ben építettek fel üdülőt.

A lapnak Kocsis Máté elmondta, hogy a nyaraló szerepel feleségének vagyonnyilatkozatában, felesége örökségéből és családi segítséggel építették fel, ami végül 97 millió forintba került. Az ügyben nincs bűncselekménynek vagy szabálysértésnek nyoma. Az ügyben csak az a furcsa, hogy szinte mindenkiről, aki a Fideszben valamilyen pozíciót betölt, előbb-utóbb kiderül, hogy vagy ő, vagy közvetlen családtagja rendelkezik valamilyen luxus-ingatlannal, ami hétköznapi mértékkel elérhetetlen másoknak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!