Leleplezték Tarlós hazugságát – 9 éve veri át a fővárosban élőket

Gy. Németh Erzsébet ellenzéki polgármester-jelölt arról beszélt, hogy Tarlós István kilenc éve ígérgeti a főváros XVIII. kerületben élőinek, hogy megoldást talál a repülőgépek által keltett zaj csökkentésére – közölte az atv.hu. Szerinte

“Hiába ígérget fűt-fát Tarlós István főpolgármester, valójában esze ágában sincs megoldani a repülőgépek által generált zajt az érintett kerületben”.

A DK-s politikus közleményében hozzátette, hogy “ugyan lelkesen bejelentették, hogy a XVIII. kerületiek igényelhetnek zajmérőket, ellentétben a XVII. kerületiekkel, akiknek a háztetőiről a cserepet is leviszi a légnyomás, de velük senki sem törődik érdemben, és még a zajmérők igénylésére sem tartják őket jogosultnak. Pedig, ha valakinek a kertjétől hetven méterre szállnak fel a nagy utasszállítók, az valóban átérzi ezt a problémát”.

Az ellenzéki párt szerint, Tarlós minden ígérete egyszerű kampányfogás, de az ügy megoldása érdekében évek óta nem tesz semmit sem.

“A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, hogy Tarlós István minden ígérete csak üres kampányfogás, érdemben cselekedni nem akar. Jól mutatja ezt az a hangzatos terv is, hogy beszüntetik az éjszakai repülőforgalmat, de hónapok óta nem történt semmi az ügyben” – olvasható a DK közleményében, mely szerint “Tarlós István kilencedik éve csak ígérget, a főváros pedig egyre élhetetlenebb“.

Gy. Németh hozzáteszi:

“ezt azonban nem tűrjük tovább. Októberben visszavesszük a fővárost, és sivár oligarchaparadicsom helyett az emberek városává tesszük!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!