Érzik a végüket: nyolc fideszes adott át egy földutat!

Forrás: Facebook

Igazából el sem tudjuk dönteni, hogy nevessünk, szánakozzunk vagy dühöngjünk a Fidesz legújabb választási erőlködésén. Mert érzik Orbánék, hogy kampányolni kellene, de mit csináljanak az olyan elmaradt térségekben, ahol nem lehet látványos eredményeket felmutatni. Nos, ilyenkor az van, hogy a Fidesz megpróbálja a kevésbé jelentős fejlesztéseket is hihetetlen fejlődésnek bemutatni. Pár éve Völner Pál és Rétvári Bence egy iskolai vécét adtak át Szomoron óriási csinnadrattával, de Orbánék mostani erőlködése alighanem mindent visz.

Nyolc fideszes gyűlt össze, hogy átadjanak egy ledöngölt földutat a Nyírségben!

Azért azt ugye mindenki érzi, mennyire szánalmas, hogy egy ilyen „eseményre” ennyi fideszes csapott le? Egy nemzetközi mércével is jelentősnek mondható rendezvényen sincsenek ennyien. Valószínűleg nem tévedünk, ha megkockáztatjuk: a földút ledöngölésén kevesebben dolgoztak, mint ahányan később azt átadták… Valószínűleg érzik a fiúk, hogy baj lehet ősszel a választáson, ezért erőlködnek ennyire.

A beruházásról Simon Miklós országgyűlési képviselő fotókkal gazdagon illusztrált bejegyzést tett ki a Facebook oldalára. Szó szerint ezt írta oda: „Több mint 104 millió forint ráfordításával négy, a balkányi tanyavilágban húzódó külterületi út stabilizációja valósult meg a Vidékfejlesztési Program jóvoltából a Nagymogyorós, Vecser és Csiffytanyák érintésével. Az érintett útszakaszok zúzottköves stabilizációján túl egy új, az utak karbantartásához is használható MTZ traktorral gazdagodott Balkány város munkagépállománya. Az átadóünnepséget megtisztelte jelenlétével Baracsi Endre, a Megyei Közgyűlés alelnöke. Gratulálok Balkány!”

Milyen szép ez az újfideszes nyelv, amellyel az utak ledöngölését „zúzottköves stabilizációnak” hívják! Vajon hányan és mennyit gondolkodhattak ezen? Az pedig, hogy mindehhez egy MTZ traktor is jár, az eseményt már-már a galaktikus léptékű fejlesztések sorába emeli.

Egy kis bibi van az egésszel:

a fideszes honatya azt elfelejtette megemlíteni, hogy az egészet az EU pénzéből finanszírozták.

Vagyis az EU biztosította a forrást, majd a végén nyolc fideszes odarohant egy nemzetiszínű szalaggal, hogy átadhassák azt, amit nem is ők fizettek.
Tényleg szánalmasak.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!