Alaposan visszavágtak Dúró Dórának – most megeheti, amit főzött

Már több százan csatlakoztak az eseményhez, ami komplett bohócot csinálna a képviselőből.

A Mi Hazánk nem titkolt célja, hogy jobbról előzve a Jobbikot és a Fideszt minél több szélsőjobboldali szavazót magához csábítson. Ennek jegyében kezdtek el a “párt” politikusai újra cigánybűnözésről és halálbüntetésről beszélni, és emiatt mentek neki ismét homoszexuális polgártársaiknak.

Ennek köszönhető az is, hogy Dúró Dóra, a párt alelnöke nemrégiben bejelentette: kezdeményezni fogják

a “homoszexuális propaganda” kitiltását az oktatási intézményekből.

Ezek szerint Dúróék törvényi erővel lépnének fel azokkal a szervezetekkel szemben, melyeknek célja, hogy a meleg fiatalok minél elfogadóbb iskolai környezetben végezhessék el tanulmányaikat. A Mi Hazánkosoknak ezt úgy sikerült lefordítaniuk, hogy egyesek azon dolgoznak, hogy meleggé neveljék a gyermekeinket.

Több sem kellett a Facebook népének, rögtön csináltak is egy eseményt, melynek a “Dúró Dóra beleszbikusítása” nevet adták. A szervezők elmondták: a melegpropaganda eszközeinek segítségével leszbikust szeretnének faragni a politikusból, ezért július 6-án, a Budapest Pride napján a Szabadság hídra vonulnak, hogy véghez vigyék tervüket.

“Első körben Soros kottájából játszunk meleg dallamokat, amelyektől Dóra hipnotizékony állapotba kerül. Ezután Playboy példányokat lapozgatunk előtte, miközben Fa dezodorokat fújunk az arcába, hogy így chemtrailezzük át normálisból aberrált homokossá”

– közölték. Kíváncsian várjuk, vajon összejön-e nekik a dolog. Sok sikert kívánunk!

Update: sajnos a Facebookról időközben eltűnt az esemény, ha újra elérhetővé válik, szólni fogunk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!