Eljött Orbán rémálma: újabb meglepetés érheti hétfőn a parlamentben

Mint arról korábban beszámoltunk, tavaly év végén elég ‘izgalmasra’ sikeredett a Parlamenti munka az ellenzéki képviselők tiltakozó akciója miatt, és mint azt a Népszava megírta, az ellenzéki pártok a hétfőn kezdődő tavaszi ülésszak első napját is hasonlóra tervezik.

“Részleteket egyik pártnál sem akartak elárulni, de mivel a nyitóülésen minden bizonnyal Orbán Viktor is részt vesz majd, így várhatóan ő lesz az egyik »alanya« a performansznak.”

A lapnak nem sikerült részleteket szereznie arról az akcióról melyet a pártok hétfőn szeretnének majd véghezvinni, de mint írják “a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd, az LMP, az MSZP és a Jobbik is része az együttműködésnek”.

Az ellenzéki pártok azt az álláspontot vallják, hogy azok után ami a “rabszolgatörvény” megszavazásakor volt, nem térhetnek vissza a parlament eddig megszokott stílusához. Azonban az egyik képviselő annyit elárult, hogy

“folyamatosan a házszabály határait feszegető magatartást tanúsítanak majd”.

Tehát izgalmasnak ígérkezik a jövőhéten induló Parlamenti ülésszak, de hogy konkrétan milyen akciót terveznek közösen az ellenzéki pártok, azt majd csak hétfőn fogjuk megtudni, melyről természetesen azonnal beszámolunk!

Bréking: lökdösődés volt a Fidesz és az ellenzék között a parlamentben, az ellenzék elfoglalta a pulpitust

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!