Itt a bizonyíték: a foci fontosabb mint az emberek biztonsága

Nagyban dúl a tél az országban és több helyen fennakadást okoz a hó a közlekedésben. Nincs ez másképp Nagykátán és a környező településeken sem. A hellokata.hu számolt be arról, hogy a 31-es főúton, ahol nagy az áthaladó forgalom, valamint a környező települések utcáiban is csúszósak és balesetveszélyesek az utak, szinte megbénította a hó a közlekedést.

Ebben nem lenne semmi rendkívüli, de mint írják, Nagykáta fideszes vezetésű önkormányzata az utak járhatóvá tétele helyett, inkább a város műfüves futballpályájáról takaríttatja el a havat az általa üzemeltetett hókotrókkal.

A cikkben több képet is mutatnak arról, hogy míg a hókotrók a műfüves pályát teszik tisztává, addig az utak elhanyagoltak, havasak és ezáltal csúszósak.

A lap Facebook posztja alá pedig helyiek tettek fel képeket és írtak kommenteket, melyekben arról panaszkodnak, hogy nem csak az utakról nem takarítja el a városvezetés a havat, hanem a buszpályaudvar és a vasútállomás környéke, illetve a rendelőintézet előtti részen sem takarítanak megfelelően.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!