Elérkezett a várva várt nap – előre félünk, mit fog hazudni!

Fotó: Kovács Tamás - MTI

Csütörtökön lesz az idei év első kormányinfója, mely igencsak különlegesnek ígérkezik, ugyanis január 10-én 10:30-tól Orbán Viktor miniszterelnök fogja személyesen megtartani azt. Ennek egy normálisan működő demokratikus országban nem lenne hírértéke, de Magyarországon igenis nagy szó, mivel a miniszterelnök a 2018 tavaszi választások óta összesen kétszer tartott csak sajtótájékoztatót – közölte a 444.hu.

Az egyiket pont akkor, mikor hazánkba érkezett Erdogan, bár ezen a sajtótájékoztatón főleg az MTVA és az Origo kérdezhetett a miniszterelnöktől.

Később maga Orbán Viktor ígérte azt, hogy év végén tartani fog egy nagy sajtótájékoztatót, melyre nem csak a kormányközeli médiumok szereplői lesznek hivatalosak, és melyen válaszolni fog minden kérdésre.

Mint arról mi is beszámoltunk, ez az év végi sajtótájékoztató elmaradt, bár elfelejtve nem lett, viszont elképzelhető, hogy ezzel a miniszterelnök által tartott kormányinfóval pótolják azt. Természetesen semmi garancia nincs arra, hogy minden feltett kérdésre normálisan válaszolni is fog majd Orbán, és nem csak egy bölcs dakota közmondást idéz majd, de ez még a jövő zenéje!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!