Páros lábbal beleszállt az Aldiba a kormány szennylapja

Ezúttal egy lábtörlő miatt áll a bál.

Világbajnok a Magyar Idők abban, ha szelektíven kell viszonyulni a keresztény érzékenységhez. Azzal például szemlátomást nincs semmi bajuk, ha devizahitelben fuldokló magyarokat vágnak ki tél előtt az utcára, vagy ha hajléktalanokat gyaláznak a testvérlapjukban, de hát valahol nekik is meg kell húzni a határt. Ezt meg is tették, méghozzá nem is akárhogy. Nem máson sikerült kiborulniuk ugyanis,

mint hogy karácsonyfás lábtörlőt kezdett árusítani az Aldi.

A “karácsonygyalázó” tettet így sikerült értékelniük a propagandaszennylap hasábjain:

“…a kedves vásárló a karácsonyfába törölheti a sáros, kutyagumis lábát majd az ünnepi időszakban, vagy akár utána is.”

Így néz ki a gyalázatos árucikk:

Screenshot 20181129 110942 Facebook
Fotó: Aldi

Na, ez aztán már mindennek a teteje! A karácsony egy szent és szakrális ünnep, nem véletlenül kíván olyan buzgón boldog karácsonyt Orbán Viktor vagy Matolcsy György, amint alkalmuk adódik rá. Sőt, még azt is megengedik a mindenkori munkavállalónak, hogy ereje felett túlórázhasson, és megteremthesse szeretteinek a betevőt a karácsonyi lakomára.

Ez már valami, ez már példamutató keresztényi szeretet! Oda se neki tízezer forint mínusz, a nyugdíjasuk bölcskorukra úgyis megértik, hogy szeretetet nem lehet anyagi javakból megvásárolni. Ha meg nem, az sem baj. Skype-on úgyis mindig lehet majd beszélni az unokákkal.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!