Példátlan emberiességből adták fel a leckét a Fidesznek ezek a bátor emberek

Kép // Bangóné Borbély Ildikó Facebook

2017. 12 15 13:15

November végén Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő különös ígéretet tett egy ATV-s interjúban, reagálva a Fidesz tervezetére, mellyel a kormánypárt megregulázná a rászorulók étkeztetését.

A képviselőnő azt mondta, hogy töltött káposztát készít a Fidesz-KDNP képviselőknek, amelyet az Országgyűlésben oszt ki nekik az utolsó ülésnapon karácsony előtt. Az ételért cserébe önkéntes alapon a képviselők pénzt adhatnak, a befolyt összeget Bangóné jótékony célra fordítja Debrecenben.

Meg is történt az akció, kaptak is a fideszes honatyák a töltött káposztából, cserébe viszont nem annyira jött meg a kedvük adakozni az éhezőknek. Karácsony előtt…

Ám ami ezután történt, az kiderül Bangóné szívszorító Facebook-bejegyzéséből:

“Régen volt már, hogy sírva feküdtem le. Azt gondoltam, hogy már csak a gyerekek tudnak olyan érzéseket kiváltani belőlem, amitől bármikor elsírom magam. De tegnap este sírtam a meghatottságtól.

A keddi parlamenti töltött káposztás akciónk után úgy tűnt, hogy az emberi gonoszság határtalan. Amikor adományt, együttérzést alig-alig kaptunk a jó ügynek, szidalmat és gúnyolódást viszont annál többet a kormánypárti képviselőktől.

De az este… Négy nyugdíjas hívott fel, hogy láttak a tévében, és szeretnék az Orbán által küldött Erzsébet-utalványokat átadni, mert biztosan tudják, hogy én eljuttatom a rászoruló családokhoz. Az egyik úr még azt is mondta, hogy „szégyelli”, de egy kicsit költött belőle, ezért pénzzel kipótolná! A könnyeimet nyeltem, miközben beszéltünk.

Tegnap este rájöttem, hogy soha nem lehet feladni! Ha a kormánypárti képviselők nem is, de az emberek értették, hogy miért csináltuk. Van szív és jóakarat ebben az országban.

Ezekért a percekért érdemes dolgozni! Köszönöm!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!