Az MSZP nem halt meg, és amit most leírunk róla, bebizonyítja, hogy ez a párt erősebb, mint valaha!

MTI Fotó: Kovács Tamás

“Egy európai demokráciának el kell viselnie, hogy vannak más gondolatok és olyan szervezetek, amelyek nem illeszkednek a kormány tevékenységéhez.” – mondta el Molnár Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke a nemzetbiztonsági bizottság ülése után.

Rónai Egon most vele beszélgetett az ATV Egyenes beszéd című műsorában magáról az ülésről, valamint arról, mit gondol Karácsony Gergő húzásáról, miszerint az MSZP mellé áll.

Molnár elmondása szerint mély szimpátiával hallgatta Karácsony Gergő szavait és azt kívánja, hogy az erő legyen Karácsonnyal és az ellenzékkel.

“Hit és remény. Ez a két szó ami nagyon fontos, ezt kell tudni visszahozni(…)Egy teljes körű ellenzéki együttműködésnek kell létrejönnie, nyilvánvalóan a demokratikus pártok részéről”

Rónai Egon felvetésére, miszerint a Demokratikus Koalíciónál határozottan állítják, nekik nem kell közös lista és miniszterelnök, Molnár Zsolt azt válaszolta, bízik benne hogy Gyurcsányékkal végül közös listára kerülnek, hisz egyértelmű, hogy a DK is kormányváltást akar. Véleménye szerint ebben Karácsony Gergő egy jó megoldás lehet. Molnár úgy gondolja, hogy Gyurcsányék tisztában vannak vele, hogy egyedül nem lehet leváltani a kormányt. Igaz, hogy elvesztették a hitüket az elmúlt fél év alapján miatt és bizalmát vesztette a többi párttal szemben, de

“A szocialista párt példátlanul rendezett sorokban készül arra, hogy megmérkőzzön, és a Fidesz-KDNP-vel. Ne felejtsük, hogy a kormányt kell leváltani. Mi erre készülünk, hogy a Fidesz-KDNP-t leváltsuk.”

Molnár véleménye szerint a DK nélkül nem lehet kormányváltást véghez vinni. A nemzetbiztonsági bizottság elnöke szerint a külön listák azt jelentik, hogy verseny van az ellenzéki pártok között és ez nem vezet célra.

“Nekünk Orbán Viktor rettenetes rendszerével, a NER-rel kéne versenyeznünk és a Vona Gábor vezett Jobbikkal, aki mégis valamilyen része a NER-nek…”

Molnár bíztatja az Együttet, hogy csatlakozzanak hozzájuk ők is. Ne az MSZP-hez, hanem a közös listához, hisz itt az a lényeg, hogy együttes erővel végre leváltsák a kormányt. Hisz az erő az összefogásban, az együttműködésben van.

Ezután Rónai Egon a nemzetbiztonsági bizottsági ülésre terelte a szót, ahol szokás szerint semmi nem derült ki, mégis titkosítottak “valamit” 2037-ig. Molnár elmondása szerint

” A Soros terv a Fidesz hazugsággyárában képződött, valószínűleg a propagandaminisztériumban, azért hogy elterelje a figyelmet a rettenetes közállapotokról”

A képviselő elmondta, hogy semmiféle dokumentumot nem mutattak be arról a zárt ülésen, ami bizonyítaná, hogy létezik a Fidesz által emlegetett, nemzetbiztonsági szuveneritást veszélyeztető terv. semmiféle bizonyíték nem támasztja alá azt, hogy a Soros-terv létezne. Rónai azon kérdésére, hogy mégis mi a fenét tikosítottak akkor 2037-ig, Molnár elmondta, hogy

“mi se láttuk azt a dokumentumot, mi szóbeli tájékoztatást kaptunk”.

Mellékleteként adtak nekik néhány olyan papírt, amikben a civil szervezetek mozgásáról van szó, de ennek nemzetbiztonsági szempontból semmiféle relevanciája nincs. Elmondása szerint itt csupán arról van szó, hogy vannak olyan Soros által támogatott szervezetek, akiknek nem tetszik amit a kormány művel, a kormánynak meg ezen szervezetek nem tetszenek. Molnár szerint ez teljesen normális dolog egy normális demokráciában. Ennek semmi köze nincs a nemzetbiztonsághoz. Gyakorlatilag semmi más nem derült ki, mint hogy a Fidesz nem szimpatizál ezekkel a civil szervezetekkel.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!