Undorító! Éhező gyerekeken nyerészkedik Mészáros Lőrinc! A szülők lázadnak. Nyílt levél

Mint arról már korábban beszámoltunk a Fidesz kiszervezte az iskolai étkeztetést is a köz kezéből és Orbán jó barátjának játszotta át. Eddig ez egy teljesen hétköznapi, “megszokott” Fidesz tempó. Amióta a nemzet gázszerelője átvette a bizniszt, számos változtatást vezettek be a legkisebbek ellátásában. Nézze hogy látja ezt néhány teljesen átlagos szülő:

Tisztelt Mészáros Lőrinc!

Először is engedje meg, hogy tisztelettel gratuláljunk, amiért jobban teljesít mint Soros György! Annak is nagyon örülünk, hogy végre kiderült: Ön nemcsak a mezőgazdasághoz az építőiparhoz vagy az újságíráshoz ért, hanem a gasztronómiában is képes maradandót alkotni.  Ebben az üzletágban is bebizonyosodott, hogy jobb üzletember, mint Zuckerberg. Az Ön keze alatt valóban ehetővé válik a szar is. A probléma az, hogy ebben az esetben fordítva van. Az, ami eddig ehető volt, szarrá vált. Nézze mit tett eddig a gyermekeinkkel:

  1. A fejadagokat levették, mondván a gyerekeknek ennyi is elég, repetára abszolút nincs lehetőség, a kis adag ellenére sem!
  2. A zöldség, gyümölcs vagy meg sem érkezik a reggelihez, ebédhez, uzsonnához, vagy megérkezik, csak a fele használhatatlan, rohadt, rossz minőségű, ütött, hibás, stb. – ebből a mennyiségből fejenként 2 dkg bevitelt kellene fedezni, ami lehetne 9 dkg is, de úgy gondolják, ennyi szintén elég a kicsiknek. A rossz minőség miatt a 2 dkg sem jön ki.
  3. A folyadék bevitel minimálisra csökkent, leves jórészt nincs, teából éppen annyit küldenek, amennyi egy kis csoportnak elég, repetára lehetőség nincs. A gyerekek folyton szomjasak. A problémára adott válasz a helyi képviselőtől, igyanak a gyerekek csapvizet!
  4. Több olyan intézmény van, ahol a gyerekek ebéd után nem tudnak elaludni, mivel annyira éhesek, hogy csak sírni tudnak. Ilyenkor a gondozók arra kényszerülnek, hogy a saját ebédjükből adjanak nekik
  5. Az étkezés ára jelentős mértékben nőtt, a mennyiség és a minőség viszont óriásit esett. Az ételek rossz minőségűek, zsíros húscafatok, íztelen, lé szerű főzelékek, rossz összetételek, nem a kornak megfelelő táplálékok megküldése az intézményeknek. A csecsemő adag és étel fogalma, pl. nem is ismert az ellátást valójában elvégző stróman cég számára
  6. A szülők zúgolódnak, nem győzik etetni a gyerekeket bölcsi, ovi után, akik már nem a játszótérre akarnak menni, hanem haza, enni, mert annyira éhesek!
  7. Lecserélték ugyan a régi tányérokat szép új eszközökre, ami örvendetes. A probléma az, hogy az új tányérok jelentősen kisebbek lettek, így az adag is csökkent.

Tisztelt Mészáros Úr!

Engedje meg, hogy szülői közösségünk nevében megköszönjem Önnek mindezt! Köszönöm!

Azt kívánjuk tiszta szívvel, hogy Ön is tapasztalhassa meg, hogy milyen csodálatos azt az “ételt” fogyasztani, amit Ön készít a gyermekeinknek. Erre csodálatos alkalom kínálkozhat majd például akkor, amikor a börtönben sorban áll a moslékért. Szülőtársainkat arra buzdítjuk, hogy ne hagyják szó nélkül amit a csemetéinkkel tesznek! Osszák meg ezt a levelet és mondják el mindenkinek mi történik. Hátha a saját gyermekét féltő Fidesz rajongókhoz is eljut, hogy itt valami nagyon nincs rendben.

A nevünket nem merjük leírni, mert még kevesen vagyunk és közülünk hárman is közalkalmazottak. Ilyen ez az ország. Szomorú!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!