Kövér László valamitől(?) elgyengült és bevallotta: képtelen lenne az MSZP nélkül élni

Pár napja idéztük Kövér pedellus szegedi izmozását, mellyel a helyi közéleti klubban sandázgatott Botkára, pont mint a kisegér, amikor átmegy az elefánttal a hídon s el van ájulva, milyen nagyon dübörögnek…

Most újabb, meghökkentő titok derült ki: az Országgyűlés elnöke a klubhangulatban ellazulva

már-már párás szemmel ismerte be, hogy az az igazság, hogy nem lenne jó, ha a szocialista párt kiesne az Országgyűlésből.

Az ősfideszes jelenleg házelnök szerint a magyar politikai porond többi ellenzéki szereplője rosszabb, mint a szocialisták, mégpedig részben azért, mert a maguk eredetét 2010-re vagy későbbre datálják, vagyis nincs hagyományuk, és ezt még büszkén is hirdetik.

Kövér László arról is beszélt, hogy szerinte az MSZP-t egyébként az alaptörvény szerint akár be is lehetne tiltani, és botrányosnak nevezte az MSZMP-vel való jogfolytonosságukat, de még így sem tartaná jónak, ha kiszorulnának a Parlamentből.

Meglepőnek tartja Kövér László dicséretét a szocialista párt elnökhelyettese, aki nem várt ilyen megnyilvánulást.

Gőgös Zoltán utóbbira már csak azért sem számított, mert neki 15 év óta nem köszön a volt házelnök, hiába voltak annak idején évfolyamtársak a gimnáziumban.

Egyúttal jelezte, hogy az MSZP több szempontból sem jogutódja a Magyar Szocialista Munkáspártnak.

„Hogy az az ember, aki valószínűleg nem lett volna jogi végzettségű, ha a nagyapja nem szocialista hazáért érdeméremmel kitüntetett hű kommunista, ő okoskodik itt nekünk jogutódlásról, hát ennek több mint kicsiny diszkrét bája van” – véli Gőgös. „Meg kell nézni, hogy ők, akik nem voltak semmilyen jogutódok, mit loptak össze ebben az elmúlt 29 évben…”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!