Kövér László soha nem látott eszközöket vetett be Szegeden

Forrás: nol.hu

Szépen, cizelláltan, de azért mégiscsak megfenyegette a szegedieket Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

A politikus szegedi fórumán nyilatkozott a Szegedma hírportálnak, főleg arról, hogy a Fidesznek igenis van esélye Szegeden, és hogy

Bár van példa arra, hogy baloldali városvezetés is tud jól együtt dolgozni egy jobboldali kormánnyal, Szeged nem ebbe a kategóriába tartozik.

Szerinte ugyanis Botka László túlságosan konfrontatív személyiség, akivel nehéz jól együttműködni. De sebaj, mert ez nem akadály a mi édes, aranyos, állampolgárai álma felett eltántoríthatatlan nagybácsiként őrködő kormányunk számára, hiszen a csúnya-csúnya Botka Laci bácsi durci-murci viselkedése ellenére is százmilliárdos nagyságrendben támogatta meg a szegedieket az elmúlt időszakban.

És a kedves Olvasó el sem tudja képzelni, hogy én milyen baromira biztos voltam benne, hogy Botka kap majd valami hasonlót a kormányoldaltól. Igen, már akkor tudtam, amikor Orbán Viktor azokról a milliárdokról tárgyalt Szegeden a szocik egykori miniszterelnök-jelöltjével.

A Szegedma interjújából kiderül az is, hogy a házelnök nagyon várja a karácsonyt (elnézést, muszáj megjegyeznem, de nem a Gergelyt), és az is, hogy

“nem szeretné átvenni a felesége szerepét”, ezért őt nem kell kizavarni a konyhából: az ünnepi menüt az asszony készíti.

És végül így keveredik össze a gender-kérdés (az asszony pontosan meghatározott helyével, ami ugye a konyhában van), a Botka-gyalázás és az alig burkolt üzenet a szegedieknek: bajban lesztek, ha nem álltok a kormány oldalára…

Mindenesetre Kövér László nem kezdte gyengén a karácsonyi kampányszezont. A Házelnök Úr ráadásul korábban nem tapasztalt “bulváros” szintekre lépett, tőle szokatlan módon. Hiába, na. Próbálkozni kell.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!