Pánik a miniszterelnöki hivatalban – Egyre közelebb a kormány bukása!

Megjelent az Ipsos legfrissebb, „Mi aggasztja legjobban a világot” című felmérése, melyből kiolvasható, hogy az Orbán-kormánynak súlyos válsággal kell megküzdenie.

A magyar válaszadóknak kiemelkedően rossz véleményük van az ország gazdasági helyzetéről a többi nemzethez viszonyítva, ez pedig kifejezetten aggaszthatja a kormányt, ugyanis ez arra enged következtetni, hogy már a saját szavazótáboruk jelentős része is elégedetlen a teljesítményükkel.

A tavaszi felmérésben a magyarok 83 százaléka mondta azt, hogy rosszul mennek a dolgok Magyarországon!

Ennél rosszabb véleménnyel saját országuk teljesítményéről csak a peruiak voltak az egész világon – írja a 24.hu, mely hozzáteszi, hogy a régióban az Ipsos Lengyelországban tette fel ugyanezeket a kérdéseket, ott áprilisban 59 százalék vélekedett hasonlóan.

A kutatásban az egyes területeket külön is vizsgálták, amelyből nyolcnak az adatait tették közzé. Ezek közül a korrupció aggasztja leginkább a magyarokat, a megkérdezettek 44 százalék említette ezt, majd ezt követi a szegénység (40 százalék) és az infláció (33 százalék).

Az Ipsos felméréséből is azt a folyamatot olvashatjuk ki, mint a pártreferenciákat vizsgálókból. Ebből látni, hogy mélyponton a Fidesz népszerűsége, egyre többen elégedetlenek Orbánékkal, mely folyamatosan a bukásuk felé tereli őket.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!