Gyalázatos dolgot művelt a fideszes igazgató az új Nemzet Színészével!

Kulka Jánosnak soha nem bocsájt meg a Fidesz!

Vidnyánszky Attila nem hívta fel Kulka Jánost múlt pénteken, amikor a Nemzet Színészének választották – erősítették meg többen az RTL Híradó információját. Ezzel egy 24 éves szokás szakadt meg, mivel a cím új birtokosát a Nemzeti Színház mindenkori vezérigazgatója értesíti. Hogy ez Kulka János esetében miért maradt el, azt az RTL által megkérdezett Nemzet Színészei sem tudják. Cserhalmi Györgynek feltűnt a dolog, de az okát nem tudja. Jordán Tamás viszont elárulta:

Vidnyánszky nem akarta felhívni Kulkát, ezért megkérte Molnár Piroskát, hogy ő adja át a hírt.

Az RTL többször, több témával kapcsolatban is kereste a vezérigazgatót, de választ nem kaptak, ezért úgy döntöttek, személyesen keresik fel. Amikor a stáb felbukkant, Vidnyánszky épp telefonált és azt mondta:

„Leteszem, mert az urak rám ragadtak és muszáj még egyszer elküldenem őket oda, ahova gondolom.”

Ezt követően a Nemzeti Színház igazgatója meg sem hallgatta a kérdést, hanem elképesztő arroganciával rögtön ráförmedt a mellette sétáló riporterre.

Vidnyánszky Attila szélesen gesztikulálva, egyre jobban növekvő idegességgel szóhoz sem hagyta jutni az RTL munkatársát. Szó szerint ezt mondta: „Tudja, mit mondok? Értette, amit mondok? Magának, maguknak,

ennek a csatornának joga nincsen kérdezni!

Olyan szinten pusztítják a magyar ember lelkét, maga, személyesen is… ön is! Maguknak arra se válaszolnék, hogy nappal van, vagy este!” A stáb hiába próbálkozott, az igazgató ezzel be is fejezte a kinyilatkoztatást, így arra sem érkezett válasz, hogy

Vidnyánszky valóban azért nem hívta fel Kulka Jánost, mert nem értett egyet azzal, hogy a Nemzet Színészévé választották.

Kulka Jánosról köztudott, hogy mindig is szemben állt a Fidesszel, és a jelek szerint kormánypárti körökben ezt sohasem bocsátják meg neki. Az szintén szóba sem kerülhetett, hogy az igazgató mit szól ahhoz, hogy a hírek szerint az évad végén nyolcan távoznak a színházból, köztük a szintén a Nemzet Színészei közé tartozó Udvaros Dorottya.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!