Hadházy bojkottot hirdetett: “Nem asszisztálok a gyűlöletkeltő színjátékhoz”

Bojkottálja az LMBTQ-közösséget a pedofil bűnelkövetőkkel szándékosan összemosó törvényjavaslat keddi végszavazását Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs

– derül ki Hadházy hétfő reggeli Facebook-bejegyzéséből.

A képviselő posztjában úgy fogalmaz:

„Nem asszisztálunk a gyűlöletkeltő színjátékhoz. Orbán mindenben Putyint utánozza, most éppen a homofób törvénnyel. A cél kettős: egyrészt mindig kell egy újabb ellenség, legyen kitől félni és legyen kit gyűlölni a propaganda által felheccelt embereknek. A másik cél az ellenzék csapdába csalása, ezért trükkösen „pedofília-ellenes” csomagnak álcázták a törvényt – így aki nem szavazza meg, az nyilván a gyermekek megrontóinak pártján áll. Már látszik, hogy a propaganda ugrásra készen áll, holnaptól ezzel lesz tele minden.”

Hadházy azt is megjegyezte: gondolhatunk akármit a melegek és transzneműek jogairól, “de szigorú büntetés terhe mellett megtiltani, hogy beszéljünk valamiről, egy létező jelenségről, na az a legsötétebb diktatúrák sajátja!”

“Szél Bernadett és Szabó Szabolcs képviselőtársaimmal – egyeztetve a Momentum Mozgalommal – úgy döntöttünk, hogy ebben nem veszünk részt, vagyis kedden egyáltalán nem szavazunk a parlamentnek csúfolt cirkuszban elénk tolt törvényjavaslatokról, és ezt ajánljuk minden más ellenzéki kollégának is!”

– zárta a posztot Hadházy.

Bővebben itt írtunk a megbélyegző törvényjavaslatról:

Orosz mintára korlátozná a melegek jogait a kormány

itt pedig arról, hogy hétfő délután tízezres tüntetés készül a törvény ellen a Kossuth téren:

Rendkívüli tüntetést jelentettek be hétfőre: tízezres tömeg készül a Kossuth térre

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!