Döbbenetes dolgot állít Magyar Péter a 2006-os utcai zavargásokról!

Bődületes pofont kaptak a Tisza Párt baloldali hívei!

Elképesztő kijelentést tett Magyar Péter a HVG-nek adott interjújában. Amikor arról kérdezték, hogy a harcias szólamai nem vezethetnek-e a szlovákiaihoz hasonló erőszak elszabadulásához, a Tisza Párt vezetője egy kis visszatekintés kapcsán hihetetlen megállapítást tett.

Magyar Péter azt mondta: a 2006-os utcai zavargások során Gyurcsány Ferenc vetette be a fociultrákat!

A Tisza Párt vezetője szó szerint ezt mondta: „Én kizárólag békés és mosolygós embereket látok magam körül a rendezvényeken. A Fidesz persze azt kommunikálja, és azt szeretné elhitetni, hogy a véres kijevi tüntetéseket hozó »Majdan« felé tartunk. De ha ők nem vetik be a fociultrákat, mint Gyurcsány tette 2006-ban, ha ők nem támadnak ránk, akkor béke marad az utcán.” Magyar Péter arra nem tért ki, vajon miért vezényelte volna az akkor hivatalban lévő miniszterelnök a saját rendőrsége és az állami televízió ellen a futballhuligánokat.

A Tisza Párt vezetőjének ez a kijelentése őrületes pofont jelenthet a baloldali érzelmű követői számára,

és enyhén szólva is elbizonytalaníthatja őket, hogy vajon valóban akarják-e követni ezt a sajátos ideológiát.

Főleg ha még azt is hozzávesszük, hogy Magyar azt is leszögezte: a Tisza Párt 2026-ban úgy fogja megnyerni a választásokat, hogy senkivel nem kell koalíciót kötnie. Vagyis

Magyar Péter hasonló utat szeretne bejárni, mint Orbán Viktor, aki csak a saját pártját képes elviselni a politikában!

Azt már mi tesszük hozzá, hogy a politikai együttműködés elutasítása miatt sokakban megszólalhat a vészcsengő, mivel ez az irány egy másik, a Fideszhez nagyon hasonló párt létrehozásával fenyeget.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!