Megjelent a 100 leggazdagabb magyar új kiadványa: Szépen gazdagodtak a kormányközeli szereplők!

Fotó: Népszava

Rendkívül jó évet zárt Mészáros Lőrinc, a miniszterelnök barátja, akinek sikerült a vagyonát 50 százalékkal gyarapítania.

„A 100 leggazdagabb magyar” című kiadványt lapozgatva feltűnhet, hogy míg egy átlag polgár az elmúlt években küszködött, például az inflációs válság miatt, addig a milliárdosoknak ez meg se kottyant. Sőt, szinte mindenkinek sikerült még tovább növelnie a vagyonát – írja a 444.hu.

Mészáros Lőrinc továbbra is Magyarország leggazdagabb embere. A felcsúti gázszerelő, Orbán Viktor közeli barátja, 50 százalékkal növelte vagyonát, ami számokra lefordítva így néz ki:

2020-ig volt 660 milliárd forintja, 2023-ban azonban már 330 milliárddal több, tehát jelenleg 990 milliárd forintra becsülik a vagyonát!

Csányi Sándor, OTP-vezér tartja a biztos második helyét, a maga „szerény” 700 milliárd forintjával, ami az előző évekhez képest 90 milliárddal lett több.
A harmadik helyen sem történt változás, ott továbbra is Felcsuti Zsolt áll, aki 26 milliárddal gyarapította vagyonát, neki jelenleg 486 milliárdja van.

A miniszterelnök bár szereti magát a nép egyszerű gyermekeként beállítani, úgy tűnik, ezt a környezete nem mondhatja el magáról, hisz barátai mellett a veje is igen szépen építi birodalmát, akinek a vagyona már eléri a 100 milliárd forintot. Tiborcz István ezzel a 19. leggazdagabb magyar!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!