Lebukott Orbán Ráhel – Méregdrága luxusholmikban parolázott Dubajban!

Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Hadházy Ákos tette közzé azokat a képeket, melyeken Orbán Ráhel látható Dubajban, miközben a magyar turizmust (azaz a saját szállodáit) népszerűsítette. A miniszterelnök lánya pedig meg sem próbált szerénykedni, milliós luxusholmikban mutatkozott.

Az ellenzéki politikus szerint a „trónörökösnő” szoknya egy igazán különleges darab, a DIOR Dioriviera Toile de Jouy kollekció „fluorescent blue” darabja, melynek ára 2750-3400 euró között mozog

ami átszámítva körülbelül 1,3 millió forint.

Legyen mindenki büszke rá, az önök pénzéből van! – teszi hozzá Hadházy, aki nem csak Orbán Ráhel szoknyájának az árát, hanem más ruhadarabokét is megtalálta.

A miniszterelnök lányának karórája – amit a dubaji turisztikai kiállítás vacsoráján viselt – eléri a 13 millió forintot, a táskája pedig egy Chanel, melynek értéke 6500 dollár, vagyis 2,3 millió forint!

A gazdagság nem bűn és a kérkedés is csak jellemhiba. Az már más kérdés, hogy ennek a mérhetetlen gazdagság az Önök pénzéből és nem tisztességes versenyben született. Orbán Ráhel ruhája, órája és táskája annak a világos bizonyítéka, hogy hazugság a „nemzeti burzsoázia” megteremtéséről alkotott mítosz. A Tiborcz Istvánnak és a többieknek juttatott tömérdek állami milliárd – ami nagyon hiányzik ebben az országban sok száz helyről – véletlenül sem forog vissza a gazdaságba, inkább jachtok, autók, New York-i lakás, méregdrága ruhák és kiegészítők formájában távozik – írja bejegyzésében Hadházy Ákos.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!