Reagált Magyar Péter a volt felesége által adott interjúra!

A napokban érdekes irányt kezdett venni a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel, ugyanis a kormánypropaganda próbálja a úgy alakítani, hogy ne annak tartalmáról, hanem keletkezéséről és a feltörekvő politikus magánéletéről szóljanak a hírek.

Nem szeretnénk megítélni, hogy valósak-e a Varga Judit által elmondottak, miszerint volt férje, Magyar Péter közel másfél évtizeden át terrorizálta őt a kapcsolatukban, zsarolta és néha még fizikailag is bántalmazta. A volt igazságügyi miniszter minderről Hajdú Péter műsorában beszélt (ahol Varga egyetlen kellemetlen kérdést sem kapott), most pedig megérkezett a másik fél, Magyar Péter reakciója, melyet szó szerint idézünk:

„Rengetegen kérdezték, hogy megnéztem-e a videót és sokan kérték, hogy reagáljak az ott elhangzott vádakra.

Nem szerettem volna megnézni, mert lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda. Végül mégis megtettem és hol könnyeztem, hol összeszorult a szívem.

Igen, mondtunk és írtunk egymásnak szépeket és kevésbé szépeket a 18 éves kapcsolatunk során. Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)

Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött.

Engem úgy neveltek, hogy a házastársi vitákat az ember nem teregeti ki a nyilvánosság előtt. Sem akkor, amikor történnek, sem 5-15 évvel később aljas politikai lejáratás céljából. Eddig igyekeztem ennek megfelelően eljárni. Igyekeztem csak a szépre emlékezni és hálával gondolni a 18 közös évünkre.

Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon.

Mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.

Innen is üzenem, hogy nem fog sikerülni. A magyarok többsége átlát a szitán és lépésről lépésre, tégláról téglára vissza fogjuk venni a hazánkat és közösen építünk egy boldog, szuverén, modern, európai Magyarországot, ahol a szeretet legyőzi a gyűlöletet, az összefogás az irigységet és az igazság hazugságot.

A Húsvét üzenete a feltámadásról, a kegyelemről és a megújulásról szól.

Áldott ünnepet kívánok minden honfitársamnak, lelki megnyugvással és egy kis csenddel.

A haza minden előtt.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!