Kiakadt a humorista – Keményen kiosztotta Orbánékat!

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Új videóval jelentkezett Somogyi András, melyben ezúttal Orbán mellett Tóth Gabinak, Mészáros Lőrincnek és Novák Katalinnak is nekimegy!

Az ismert előadóművész először arról mondja el a véleményét, hogy a szuverén Magyarországon a kínai kommunista diktatúra rendőrei fognak járőrözni – a témával korábbi cikkünkben mi is bővebben foglalkoztunk, amit itt érnek el.

„Azért van annak egy diszkrét bája, hogy annak ellenére, hogy EU és NATO tagok vagyunk, Orbán pont a kommunista Kínával kötött biztonsági megállapodást!”

– mondja Somogyi, majd hozzáteszi, hogy „megérte kelet felé nyalni”, és már várjuk, hogy mikor jönnek az észak-koreai és orosz katonák.

A kegyelmi ügy újabb fordulatáról is beszél a humorista, ugyanis a Novák Katalin által elnöki kegyelemben részesült K. Endre – „aki az Orbán család barátja, és akit az Orbán család ügyvédje védett” -, az egyik bicskei áldozatot ismét megpróbálta rávenni a hamis tanúzásra – erről ide kattintva olvashatnak bővebben. 
Somogyi szerint a „narancskárosult hívek” most döbbennek rá, hogy a kormánypropaganda ismét hazudott nekik a kegyelmi üggyel kapcsolatban.

Mindezek mellett arról is beszél Somogyi, hogy mivel került újból előtérbe Tóth Gabi, és mit vett meg legutóbb Mészáros Lőrinc. A teljes videót itt tudják megtekinteni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!