Magyar ledobta az atomot – Ezúttal Orbánt is célba vette!

Forrás: Facebook.com / Magyar Péter

Újabb interjút adott a kegyelmi botrányba belebukott egykori igazságügyi miniszter volt férje, Magyar Péter, aki ezúttal nem csak Rogánról, hanem Orbánról is mesélni kezdett!

Magyar a Telexnek adott videóinterjút, melyben kifejtette, miért ért ilyen hírtelen véget a volt felesége politikai karrierje. Állítása szerint Varga a lemondása előtt egy-két nappal kapott egy telefonhívást, melyben közölték vele, hogy le kellene mondania, „egy olyan ügyben, amihez nem sok köze volt”.

„Beáldozták mások miatt” – véli Magyar, aki azt nem árulja el, honnan tud a telefonhívásról, amit volt felesége a lemondást megelőző napokban kapott.

A mostani interjúban arról is beszélt, hogy válásuk előtt Rogán Antallal találkozott a Karmelitában, ahol arról volt szó, hogy „mivel a feleségem magas szinten van, nyilván az a kormány érdeke, hogy ne legyen balhé”. Állítása szerint még diplomáciai karriert is kínáltak neki, ha csendben, botránymentesen válnak el.

„Önt nem azért tartjuk itt, hogy erkölcsi kifogásai legyenek”

– Magyar szerint ezt Orbán Viktor mondta Varga Juditnak egy kormányülésen, mikor Varga még igazságügy-miniszterként erkölcsi fenntartásait ecsetelte egy előterjesztés kapcsán.

„Nagyon sok olyan vacsorán vagy rendezvényen voltam, ahol alapvetően csak és kizárólag a gazdasági vezetők voltak jelen.

Ott ült az asztalnál több ezermilliárd forint, néha ott ült a miniszterelnök, sokszor ott ült a veje, és nyilván ilyenkor nem az ország megmentéséről, az egészségügy rendbetételéről vagy az oktatás megreformálásáról van szó,

hanem arról, hogy kinek mit kellene átvenni, milyen focicsapatot kellene támogatni, milyen beruházásba lehetne beszállni, milyen konstrukcióban és ki vásárolja meg a repülőteret.” – mondta Magyar, aki szerint a miniszterelnök feleségének, Lévai Anikónak, sokkal nagyobb a szerepe, mint azt bárki gondolná, „nagyon nagy ráhatása van a párton belüli ügyekre és néhány dolognak az ellenőrzésére”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!