Novák Katalintól még a rokonai is elfordultak – megszólalt egy családtag!

Nem is beszélnek Novákkal a leváltása óta!

Nem csak a közéletben bukott óriásit Novák Katalin, hanem a saját rokonai szemében is – árulta el a volt köztársasági elnök egyik családtagja, Palotás Katalin, aki nem csupán a 2022-ben elhunyt Moldova György özvegye, hanem anyai ágon a lemondott köztársasági elnök rokona is. A nő a Blikknek azt mondta, óriásit csalódott a volt államfőben és azt is elárulta, hogy

saját rokonai közül is sokan elfordultak Novák Katalintól!

„Hogyan volt képes kegyelmet adni egy ilyen ocsmány, gyomorforgató ügy jogosan elítélt szereplőjének? Okos, csinos nő, aki ezzel cserbenhagyta azokat is, akik nemcsak aláírógépet, hanem igazi köztársasági elnököt láttak benne” – jelentette ki Palotás Katalin, majd hozzátette: egy családi rendezvényen még az is felmerült, hogy politikai nézetkülönbségeik ellenére esetleg segíti majd valamilyen formában a köztársasági elnök munkáját.

Novák Katalin családtagja elárulta: „a leváltása óta nem beszéltünk, de a családunkban is sokan fordultak el tőle.”

Palotás Katalin ezzel zárta nyilatkozatát: „Nem akarom mentegetni, de az ő hibás döntésében óriási szerepe lehet Balog Zoltán püspök úrnak is.”

Mindezt Balog Zoltán egy nyilatkozatában maga is elismerte, mondván: maga is egyetértett K. Endre kegyelmi kérvényével. Azóta egyébként egy kiszivárgott belső levél szerint – amiről mi is írtunk –

Balog Zoltán kijelentette: ma sem kételkedik K. Endre ártatlanságában! Vagyis azt sugallja, hogy az áldozatok hazudnak!

A fideszes miniszterből lett egyházi vezető a zsinati elnöki tisztségéről lemondott, de a püspökséghez továbbra is ragaszkodik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!