Döbbenetes bizonyíték került elő, mely Orbán és a pedofil igazgató kapcsolatát mutatja be!

Kellemetlen felvétel látott napvilágot, ami akár a miniszterelnök székét is veszélybe sodorhatja!

Orbán Viktor 2002-ben a Fidesz elnökeként az Összefogás a Városért Egyesület 2002 nevű helyi szervezet jelöltjeinek kampányolt Bicskén, aminek listavezetője Vásárhelyi János volt, az a személy, akit később 8 évre ítéltek pedofília miatt!
Most egy videó került elő a rendezvényről, ahol Orbán épp arról beszél felháborodva, hogy köztörvényes bűnözőket hoznának ki a börtönből:

„Ma a szabadságot elsősorban az fenyegeti, hogy megengedhetővé vált Magyarországon, hogy köztörvényes bűnözőket a választások után kihozzanak a börtönből.”

Orbán készséggel kampányolt Kelemen Andrásnak, az akkor MDF-es, később fideszes országgyűlési képviselőnek, aki a polgármesteri címre pályázott, mellette pedig bemutatták a közönségnek Vásárhelyit, a egyesület listavezetőjét.
A Fidesz elnökének kiállása működött, a gyermekotthon igazgatója nyerte azt a választókerületet, ahol indult, így 2002 és 2010 között az önkormányzati képviselő-testületben is ott ült!

A 444.hu cikke rámutat azonban arra is, hogy más szál is köti Vásárhelyi Jánost Orbán Viktorhoz, ugyanis a civil egyesület listáján megtalálható volt Tiborcz Péter, Tiborcz István testvére is, aki már akkor is nyíltan fideszes volt!

A gyermekotthon igazgatója 2010-ben már nem indult a választáson, 2011-ben pedig kirobbant az első pedofil-ügy, melyben az intézmény két dolgozója feljelentést tett, több gyerek vallomást tett, de mivel azokat később visszavonták (K. Endre közbenjárására, akit szintén elítéltek bűnsegédként, majd Novák Katalin elnöki kegyelemben részesítette), az eljárást megszüntették.

Vásárhelyi 2015-ben a fideszes városvezetéstől Bárczy István-díjat kapott, annak ellenére, hogy ezt az ombusdman nem ajánlotta, mivel már ekkor ismert volt, hogy korábban eljárás indult a bicskei gyermekotthon igazgatójával szemben.
A lap idézi Bagdy Gábor volt KDNP-s főpolgármester-helyettes Bárczy István-díjra való felterjesztését is, amiben azt írta az igazgatóról, hogy „úttörő szerepet vállalt az állami gondoskodásban élők egyéni, személyre szabott megsegítésében”.

Vásárhelyi 2016. augusztus 20-án Balog Zoltán felterjesztésére, Orbán Viktor javaslatára, Áder János jóváhagyására megkapta az állami Magyar Bronz Érdemkeresztet!

Ezt követően nem sokkal öngyilkos lett Vásárhelyi János egyik korábbi áldozata, ekkor került a nyilvánosság elé az ügy az RTL Házon kívül című műsora kapcsán. A műsornak nyilatkozva Julián és Levente névvel és arccal vállalta, hogy az intézet igazgatója éveken át szexuálisan zaklatta, molesztálta őket.

Vásárhelyi ellen ismét nyomozás indult, ekkor már az Orbán család céges ügyvédje képviselte a bicskei igazgatót a perben, aminek a végén 8 év börtönt kapott!
(Az ítéletet követően a főváros ellenzéki vezetése visszavonta a kitüntetést, Bicske megfosztotta V. Jánost a díszpolgári címtől, az állami kitüntetést azonban továbbra is birtokolhatja a pedofil igazgató.)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!