Orbán kitálalt – Vallott a kegyelmi botrányról és a tüntetésről is!

Forrás: Facebook/Somogyi András oldala

Új videóval jelentkezett Somogyi András, aki egy szenzációs Orbán-paródia keretei között mondja el, hogy szerinte mit gondolhat a pedofilbotrányról a kormányfő.

„Lemondtak a pedofilmosdató párttársaim, de nem azért mert megszólalt a lelkiismeretük, vagy mert érdekli őket a gyerekek sorsa, hanem azért, mert kiderült”

– összegzi velősen „Orbán” a nagy port kavart botrányról alkotott véleményét, melyhez hozzáteszi, hogy szerinte ha nem derül ki a kegyelmi ügy, akkor mindenki maradt volna a helyén.

A több, mint ötvenezer fős tüntetéssel kapcsolatban elmondta, hogy azon kizárólag Gyurcsány emberei vettek részt, ugyanis a fideszes békemenetre hazaszerető, gondolkodó, intelligens emberek járnak, mint például a nyilasunoka Bayer Zsolti, az adószakértő Győzike, a kamumatyó Tóth Gabi, Fásy Ádám, Kis Grófo, valamint Curtis, aki „eddig legalább 100 milliót költött kokóra”, így rokonlelkek Deutsch Tomival.

A paródiából kiderül továbbá az is, hogy kit szeretne Mészáros az elnöki székbe ültetni, mit gondolnak a kormánypárti szavazók a kegyelmet kapott volt igazgatóhelyettesről, és, hogy mit tesz a kormány Magyar Péter ellen.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!