Tóth Gabi és Curtis burkoltan üzenik: nem tüntetnek pedofilok és védőik ellen, ha azok fideszesek!

Átlátszó, de mégis árulkodó a magyarázkodásuk!

Tóth Gabi és Curtis azért nem vesznek részt a pedofilok elleni tiltakozáson, mert szerintük a tüntetés politikai üggyé vált. Nagyjából mindketten ugyanazt mondják: ha lesz egy politikailag semleges tüntetés, akkor azon majd ott lesznek. A két celeb mindössze azt felejti el, hogy

ez azért politikai ügy, mert fideszesek az érintettek! Sokkal őszintébb volna, ha azt mondanák: csak akkor tüntetnek a pedofilok és az őket segítők ellen, ha azok nem fideszesek!

És ha már politika: Tóth Gabinak és Curtisnek tudnia kellene,  hogy a gyermekek megvédéséből a Fidesz csinált politikát. A Fidesz-kormány szervezett népszavazást arra a hazugságra építve, hogy az óvodákban nemváltó műtétek reklámozása megy a Micimackó helyett. A fideszes parlamenti többség fogadta el erre hivatkozva azt a „gyermekvédelmi törvénynek” nevezett boszorkányüldöző jogszabályt, amely összemosta a melegeket és a pedofilokat – és ez vezetett bizonyos könyvek megbélyegzéséhez és lefóliázásához, valamint múzeumi termek lezárásához.

Ezek mind a Fidesz politikai akciói voltak, miközben a saját embereik kiskorúak nadrágjában turkáltak, a laptopjukon pedig százával tárolták a pedofil képeket és videókat!

Ahogy a kirekesztő alaptörvényt író Szájer Józsefről kiderült, hogy homoszexuális orgián vett részt, a gyermekvédelminek hazudott törvényt lobogtató Fidesz-kormányról is megtudtuk: számtalan pedofil kapcsolatuk van.

A Nemzeti Földügyi Központ vezetőjéről, Orbán Viktor gimnáziumi osztálytársáról kiderült, hogy pedofil.

A bicskei gyermekotthon vezetői ifjabb Orbán Győzővel közösen szerveztek birkózó edzéseket a szexuálisan molesztált fiataloknak!

Az intézet pedofil igazgatóját az Orbán család céges ügyvédje védte, a férfi bűntársának kegyelmi kérvényét pedig a Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán támogatták! A Fidesz hazug politikai képmutatása vágta ki a biztosítékot a társadalom minden szintjén, de a vállaltan két kormánypárti celebnek a politikai színezettel van baja.

Vajon akkor is távol maradnának, ha ez a botrány ellenzéki szereplőket érintene?

A választ valószínűleg mindenki sejti. Ez egy ócska kifogás. Tóth Gabi és Curtis pontosan tudják, hogy a pedofilok elleni demonstráción nekik is ott kellene lenniük – pontosan azért, mert ez egy olyan ügy, aminek tényleg semmi köze a párthovatartozáshoz. Ám mivel számukra kínos lenne a Fidesszel szemben fellépni, kitalálták ezt a „legyen politikailag semleges” ürügyet. Ami persze szívük zsebük joga, de azt mégiscsak döbbenetes látni, hogy vannak, akik Orbán Viktor érdekét a saját gyerekük elé helyezik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!