Összefognak az ellenzéki pártok – Hatalmas tüntetés lesz február végén!

Kép: Archívum

Söpörjük ki Orbán pedofilhálózatát a Sándor-palotából! – ezzel a címmel hirdette meg a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek azt a közös tüntetésüket, melynek célja, hogy Magyarországon közvetlen köztársaságielnök-választás legyen.

Az esemény február 25-én lesz az Országház előtt, másnap pedig az Országgyűlés tavaszi időszaka kezdődik, ahol a képviselők Novák Katalin lemondásáról is szavazni fognak.

A tüntetést szervező pártok szerint nem szabad hagyni, hogy megint Orbán Viktor döntsön, és újra egy olyan köztársasági elnököt juttasson az államfői székbe, aki pedofilsegítő bűnözőnek ad elnöki kegyelmet.

Ezért Orbán és a fideszes parlamenti képviselők helyett a magyar embereknek kell dönteniük a következő államfő személyéről, méghozzá közvetlen elnökválasztás útján

– vélik az ellenzéki pártok, akik közleményükben hozzáteszik: „Söpörjük ki Orbán pedofilhálózatát a Parlamentből, a Karmelita kolostorból és a Sándor-palotából egyaránt, és védjük meg a gyerekeinket, az unokáinkat az orbáni pedofilhálózattól!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!