Magyar nem hátrált meg – Pert indít a hazug propaganda ellen!

Forrás: Facebook.com / Magyar Péter

Új bejegyzéssel jelentkezett Magyar Péter, aki ezúttal bizonyítékkal támasztja alá igazát, azaz, hogy a kormányközeli médiumok hazugságai ellenére, nem kirúgták, hanem Varga Judit lemondását követően adta be felmondását, többek között az MBH bankhoz.

Magyar kedd este posztolt, amiben mint írja: „Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra [a bemutatott dokumentum Magyar Péter eredeti bejegyzésében megtekinthető, amit ide kattintva érhetnek el]. Talán még ma kikerül a tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propaganda sajtó hazugságairól.

A valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indítok és ha szükséges, személyiségi jog pert is, csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést.”

– írja Varga Judit volt férje, aki hozzáteszi, hogy ha esetleg kapna bármiféle kártérítést a perek során, akkor azt az összeget felajánlja a bicskei gyermekotthon áldozatainak.

Magyar a belengetett helyreigazítási per mellett ismét üzent bejegyzésében Tiborcz Istvánnak:
„Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze.

A végén pedig Rogán Antalba is beleszállt, egy találóskérdés formájában:

„Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.”

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!