A Lölő-jelenséget üldöző Pesty László félti Varga Judit volt férjét – videón tálalt ki a fideszes maffia hallgatási törvényéről!

Az ősfideszes szerint „a társadalom kussol”!

Kiáll Varga Judit volt férje mellett a „Lölő-jelenséget” kritizáló Pesty László. A magát ősfideszesnek tartó dokumentumfilmes, a Pesty Fekete Doboz alapítója a Telexnek adott videó interjúban kijelentette: „95 százalékban Magyar Péter mellett állok. A maradék 5 százalékban sem ellene vagyok, csak lehet, 5 centivel többet kockáztatott, mint én.” Pesty azt sem titkolja, hogy félti Magyar Pétert, aki „nagyon aktívan tagja volt a mechanizmusnak.” A Fideszre célozva szó szerint ezt mondta:

„A Cosa Nostrában és a ‘Ndranghetában pedig ott van az omertà, a hallgatás törvénye, annak a megszegését nem szeretik, és többnyire csúnyán honorálják.”

Pesty úgy véli: azzal, hogy Magyar kilép ebből a belső mechanizmusból, és lemond minden pozíciójáról, „könnyebb lesz őt bántani, mint engem”. Mint mondta, egyetért Varga Judit volt férjével, ezért is tartja szükségesnek, hogy kiálljon mellette. Ugyanakkor szerinte

Magyar Péter „ezt elsősorban a Fideszért teszi, a megtisztításáért. Pesty kijelentette: „Nekünk van egy ideológiánk, miszerint »érted haragszom, nem ellened«.

Meg akarjuk tisztítani ezt a konzervatív politikai szervezetet, mint hithű jobboldaliak, hogy őszintén, tiszta szívvel lehessen rá szavazni. Mert most gond van, és nem is kicsi.”

Pesty szerint a rendszer megjavításában ő volt az első fecske, Magyar Péter pedig a második. Azt sem zárja ki, hogy hamarosan kidugja a fejét az avarból egy harmadik, negyedik, ötödik fecske is.

Míg Magyar úgy fogalmazott, hogy szerinte a magyar emberek legnagyobb ellensége az apátia, Pesty ezt inkább tunyaságnak, gyávaságnak nevezi. Mint mondta,

„nem azért nehéz harcolni, mert felülről tartanánk a retorziótól, hanem azért, mert a társadalom kussol.”

A több mint egyórás videós interjút Pesty László azzal zárta le, hogy a Lölő-jelenség valójában az ellenzék kezében jelent ütőkártyát, ezért kell ezzel minél előbb leszámolni.

A beszélgetésről készült felvételt cikkünk végén lehet megnézni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!