Leleplező hebegés jött a bujkáló Orbántól – óriási pánikban lehet!

Elárulta magát a miniszterelnök!

Orbán Viktor azóta bujkál és hallgat, amióta Novák Katalin és a Varga Judit a pedofilsegítő férfi kegyelmi kérvényének elfogadása miatt lemondott. A miniszterelnök próbál úgy tenni, mint az a kisgyerek, aki rossz fát tett a tűzre, majd elbújik a szobájában és úgy tesz, mintha ott sem lenne.

Ez a rejtőzködés döbbenetes attól az Orbántól, akinek a tudta nélkül semmi sem történhet a NER-ben!

Mindez arról árulkodik, hogy a magát „utcai harcosnak” tartó kormányfő egyáltalán nincs felkészülve arra, hogy válaszoljon azokra a kérdésekre, amelyek az ő személyes felelősségéről szólnak. Amikor pedig két nap elteltével Havasi Bertalan sajtófőnök megszólalt, kiderült:

Orbán reagálása óriási pánikról árulkodik!

A miniszterelnök ugyanis azt üzente, hogy „Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik.” Csakhogy ez egy olyan sablonszöveg, amit olyankor szoktak elővenni, ha Orbán Viktor semmit sem tud mondani! Szinte szó szerint ugyanezt mondta Orbán, amikor Simicska Lajos egy 2017-es interjúban hazaárulónak nevezte: akkor is az volt a reagálás, hogy ez „egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett nyilatkozata”, amikor pedig a Momentum kordont bontott, szintén csak annyit üzent, hogy ez „reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett akciója.”

Orbán mostani üzenete tehát azt jelzi, hogy a miniszterelnök egészen egyszerűen nem tud mit mondani. Ezzel a sablonszöveg arról árulkodik, hogy

Orbán még mindig csak semmitmondó hebegésre képes!

Egy biztos: a miniszterelnöknek sok ideje nincs már a bujkálásra, mert február 17-én a Várkert Bazárban évértékelő beszédet kell tartania. Ha ott sem mond semmit a mostani botrányról, azzal szinte beismeri, hogy van rejtegetnivalója.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!