Sokakat megdöbbentett az ellenzéki politikus bejegyzése, mely tiszta vizet önt a pohárba!

Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke osztotta meg a közösségi oldalán azt a bejegyzést, mely rávilágít, hogy az Orbán-kormány vezetése alatt milyen elképesztő mértékben romlott a pénzünk.

Szinte már naponta emelkednek a boltok polcain lévő termékek árai, egyre többet kell fizetnünk ugyanazokért a dolgokért, ez pedig a kormány rossz gazdaságpolitikájának, és az Európa-rekorder inflációnak köszönhető, mely a tavalyi évben mindenki számára még jobban érezhető volt.

Az ellenzéki politikus kiemelte, hogy bár 2009 óta jelentősen emelkedett a minimálbér, a számok önmagukban azonban megtévesztőek lehetnek, ugyanis az mégis sokkal kevesebbet ér, mint a szocialisták kormányzása alatt.

Akkor még 260 kg kenyeret lehetett venni egy havi minimálbérből, ma már csak 170 kilót

– írja Komjáthi, majd hozzáteszi, hogy épp emiatt javasolja már évek óta az MSZP azt, hogy legyen adómentes a minimálbér, azonban Orbánék ezt nem lépik meg, mert minden adóforinthoz görcsösen ragaszkodnak.

„Csökkentsük a dolgozó magyar emberek millióinak az adóját és inkább fizessenek a gazdagok, akik havonta milliókat vágnak zsebre!” – véli az MSZP társelnöke.

420109525 920132279470695 4620489273057683484 n
Forrás: Facebook.com / Magyar Szocialista Párt

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!