Leleplezte Orbán Viktor csalását egy kiugrott, csalódott propagandista!

Kizárhatják Orbánt a közösségi oldalról!

Lebuktatta a miniszterelnök csalását egy volt fidelitasos propagandista! Úgy ért el több milliós nézettséget Orbán Viktor nemrég elindított TikTok oldala, hogy pénzért vásárolt követőket! Mindezt Tóth Bettina, a korábban a Fidelitasból kilépett influenszer leplezte le, miután

gyanús lett, hogy Orbán videóját 10 millióan látták, de csak 500 lájk van alatta! Itt a leleplező felvétel:

@tothbettinahivatalos

#fy #foryou #nekedbe

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Miután Tóth Bettina leleplezte a csalást, Orbán videójának nézettsége furcsa módon pár óra alatt milliókkal zuhant vissza!

Amikor minderről Orbán Viktor sajtófőnökét, Havasi Bertalant kérdezték, ő csak annyit válaszolt, hogy „Ostobaságokkal nem foglalkozunk.”

Erre reagálva Tóth Bettina a Média1 podcastjében kijelentette:

az érdemi, konkrét válasz hiánya önmagában leleplezi Orbánék csalását!

A kiugrott influenszer szerint sem a TikTok, sem a Youtube „nem támogatja a vásárolt követőket, a vásárolt nézettséget és lájkokat.” Tóth Bettina úgy véli, „ahhoz, hogy valakinek az oldalára 10 millió néző érkezzen, valakinek egy vásárlást el kellett intézni. Én azt is korrektnek tartottam volna, ha azt mondják, hogy ezek nem mi voltunk, támadás alá került az oldalunk, de ez számomra nagyon kitérő válasznak tűnik.” A volt Fidelitas-tag propagandista kijelentette: mivel sem a TikTok, sem a Youtube nem támogatja a vásárolt követőket, a vásárolt nézettséget és lájkokat, ha hosszabb távon ezzel próbálkozik,

akár ki is zárhatják Orbán Viktort a közösségi oldalról!

Tóth Bettina szerint a konzervatív oldal „mindig késve kapcsolódik a közösségi médiához”, Orbánék pedig a TikTok-on gyorsan szerettek volna eredményt elérni, sietni akartak.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!