Elmondta egy orvos az igazságot Orbánról – rögtön rászakadt a Fidesz minden mocska!

Disznónak nevezték az anyját – és még ez volt a legenyhébb!

Orbán Viktor és hívei még a nyilvánvaló igazság kimondását sem tűrik – ez derül ki abból az interjúból, amit a Telex készített Zacher Gábor toxikológussal. Az orvos ugyanis elárulta: amikor korábban arról beszélt, hogy Orbán Viktor kövér, de jó példát mutathatna, ha lefogyna, valóságos hadjárat indult ellene. Zacher erről így beszélt:

„Akkor gyakorlatilag rám szakadt az internet kurvaanyádozása, és a legenyhébb az volt, amikor anyámat emlegették, hogy utolsó mocskos disznó.”

Pedig az orvos nem támadni akarta Orbánt, csak kimondta az igazságot, hiszen Magyarországon legalább egymillió cukorbeteg van, és a lakosság nem kis százaléka elhízott. Zacher szerint a vezető politikusok sokat javíthatnának a népegészségügy állapotán, hiszen több százezren vagy akár egymillióan követik őket, milliók szavaznak a pártjaikra, így nagy hatással vannak az emberekre. „Gondolhatnánk akár egy elhízott magyar politikusra is, aki azt mondaná, hogy igen emberek, sajnos elhíztam, mi lenne, ha ezen változtatnánk. És akkor minden két hónapban előjönne a csávó, fölállna a mérlegre, és azt mondaná, hogy megint lement négy kiló. Gondolj bele, ha ő meg tudja csinálni, akkor én is, mert őt ismerem.” Ennek azonban most épp az ellenkezője zajlik.

„Amikor azt látjuk, hogy ott vannak a jó kis csülkös pacallal, a nyolctojásos tésztával, meg a pálinka alapvető élelmiszer című mondatok hangzanak el, akkor ne várjunk csodát ettől az egész történettől.

Mert ugyanez visszafele is elsülhet: ha ő megengedheti magának, hogy ilyen legyen, akkor én is megengedhetem magamnak.”

Azt már csak mi tesszük hozzá: mindebből egyenesen következik, hogy a birkafejet uzsonnázó Németh „Pacal” Szilárd és a miniszterelnök nem csak a gyűlöletkeltő nézeteikkel ártanak az országnak, hanem az általuk népszerűsített egészségtelen életmóddal is. Viszont ha valamelyik túlsúlyos ellenzéki politikus megfogadná Zacher Gábor tanácsát, azzal nem csak politikailag, hanem emberileg is megleckéztethetné Orbán Viktort és a pártját – példát mutatva akaraterőből és példamutatásból…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!