Lölő „andizása” után új szállóige született – Bödőcs megint nagyon odavágott Orbánnak!

Idén sem úszta meg Orbán, hogy év végén kiröhögjék!

Év végén Orbánékon röhög az ország – ezt szoktuk meg az utóbbi években, mivel Bödőcs Tibor humorista általában ilyenkor teszi nevetségessé valamivel Orbán talpnyalóit. Az utóbbi időben Mészáros Lőrinc „andizásán” nevetett mindenki, idén azonban úgy tűnt, elmarad a pellengérre állítás. Ám ami késik, nem múlik: az év utolsó napján

Bödőcs egy animációs videóval vágott oda a luxusban élő fideszeseknek!

A rövid történetben Bödőcs Tibor idén megjelent, Prímszámok hóesésben című új kötetének egyik részlete elevenedik meg. Gróf Balázs animációjában a Mucsi Zoltán hangján megszólaló megrendelő vonja felelősségre a Scherer Péter által megszólaltatott kőművest: „De hát… de hát mi csak egy olyan kis picsányi nyári konyhát szerettünk volna, ahol nyaranta tudunk egy-egy fasza kis lecsót… vagy ahol a… a kukoricát meg lehet főzni.

Te meg, baszod, Sanyi, iderittyentesz egy Bazilikát?” – kérdezi a férfi a kőművest, mire az így válaszol: „Megszaladt.” Tessék, nézzék meg:

A rövid és abszurd jelenetről mindenkinek elsőre beugrik, hogy kiről szól, elég csak jobban megnézni a rajzfilm apró részleteit Például azt, hogy

a gumicsizmában járkáló kakas egy olyan bazilika tövében kukorékol, aminek az alja egy az egyben a felcsúti stadiont formázza!

Arra a stadiont, amely valóban Orbánék kertje végébe épült. „Megszaladt” beruházásokat is láthattunk bőven az idén – nem csodálkoznánk, ha ez a szó is olyan szállóigévé válna, mint Mészáros Lőrinc „andizása”. A videó népszerűségét jelzi, hogy pár óra alatt máris csaknem százezren látták.

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!