Dühönghetnek a fideszes politikusok, mert napvilágra került az igazság!

Mindaddig sikeresnek mondható a kormánypropaganda az Európa-rekorder inflációval kapcsolatban, amíg az ember tüzetesebben át nem nézi a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatait, ott ugyanis döbbenetes számokat lehet látni!

A kormány szócsöveként működő médiumok, influenszerek és politikusok, nem győzik azt sulykolni az emberek fejébe, hogy bár magas a pénzromlás mértéke Magyarországon, de jó kezekben a gazdaság, ugyanis a kormány folyamatosan harcol az infláció letörése érdekében.

Ezt könnyen elhihetik azok, akik nem járnak utána annak, amit a tévében, újságban vagy az interneten látnak, hallanak. Azok, akik mégis megnézik a KSH adatait, láthatják, hogy sokkal rosszabbul élünk, mint két évvel ezelőtt. Ehhez elég csak megnézni például az egy kilós fehér kenyér árát:

2021. szeptemberében 1 kg fehér kenyér átlagosan 399 forintba került, míg ugyanez a termék 2023. szeptemberében már 896 forint!

Tehát, csak a kenyér ára, több mint a duplájára emelkedett. Ez pedig egyáltalán nem magyarázható a „háborús” és „brüsszeli inflációval”, ugyanis hasonló mértékű áremelkedés egyetlen másik uniós országban sem történt! Ez kizárólag az Orbán-korány rossz politikájának, hibáinak köszönhető.

392746695 888743579280604 8494105402886639602 n
Forrás: Facebook.com / Hadházy Ákos

Ráadásul az ilyen mértékű áremelkedést sem a fizetések, sem pedig a nyugdíjak nem követik, tehát jelentősen kevesebbet ér a pénzünk, mint két évvel ezelőtt.
Ezt a tényt pedig még a kormánypárti szavazók sem tagadhatják, ami meg is látszik a párt népszerűségén, mely hónapok óta folyamatosan veszít támogatottságából!

Érdemes lehet átnézni a KSH adatait, melyből egyéb fontos élelmiszerek áremelkedése is kiolvasható. A vizsgált adott időszakban a 10 darabos tojás például 462-ről 754 forintra emelkedett (járt azonban 906 forintnál is).

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!