Pénzszámolás közben lepték meg Orbán Viktort, amikor egy titokzatos találkahelyre sietett!

Fotó: 444.hu videója

Orbán gyorsan eltette a húszezreseket, de minden kedden ugyanabba a házba megy.

Totális döbbenet ült ki Orbán Viktor arcára, amikor rájött, hogy pénzszámolás közben videóra veszik a 444.hu újságírói Budapesten, a ferencvárosi Bakáts utcában. A felvételen az látható, hogy Orbán először nagyon buta arcot vág, valószínűleg nem volt felkészülve arra, hogy belefuthat a sajtó embereibe.

Orbán Viktor kezében húszezresek voltak, és egy olyan házba sietett, ahová minden kedd reggel bemegy.

Ezt a 444.hu újságírói derítették ki, ezért is várták ott a miniszterelnököt, hogy megkérdezzék őt a várható megszorításokról. Bár Orbán egyetlen szót sem volt hajlandó mondani, a felvett képsorok még annál is érdekesebbek voltak, mintha válaszolt volna.

A kormányfő testőrei kicsit későn reagáltak, de aztán annál nagyobb volt a pánik: az újságírókat már a titokzatos ház közelébe sem engedték, így

nem tudni, kihez megy Orbán minden kedd reggel pénzzel a kezében és miért.

A miniszterelnök laza öltözékéből – a zakója alatt csak egy fehér pólót viselt – arra lehet következtetni, hogy a rendszeres látogatások magánjellegűek.

0926 Orban a kapunal
Fotó: 444.hu videója

Akárhogy is alakulnak a dolgok, azt mindenképp érdekes lesz megfigyelni, hogy vajon

jövő héten kedden ugyanígy megjelenik-e Orbán a titokzatos Bakáts utcai háznál.

Ha ugyanis felhagy ezzel a szokásával, az nyilvánvalóvá teszi, hogy vagy máshol, illetve máskor oldja meg ezeket a találkozókat, mert nem szeretné, ha ezeknek a jövőben is tanúi lennének…

FRISSÍTÉS:Telexnek sikerült elérnie Havasi Bertalant, Orbán sajtófőnökét, aki arra a kérdésre, hogy Orbánnak milyen programja volt a Bakáts utcai házban, és ha az magánprogram, miért volt ott Havasi is, ezt válaszolta: „Orbán Viktor magánprogramjairól nem tudok tájékoztatást adni, csak a munkájával és a hivatalos tevékenységével kapcsolatban. A sajtófőnöki jelenlétet a nem nyilvános program nem nyilvános jellegének megőrzésében való közreműködés indokolhatja.”

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!