Újabb szektort kebelezett be az ország gázszerelője!

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren közzétett hirdetményből derült ki, hogy a következő négy évben Mészáros Lőrinc autójavító cége szerelheti a mentőautókat!

Az Országos Mentőszolgálat írt ki egy tendert, aminek tárgya a „gépjárművek teljes körű garancia- és szavatossági időn túli javítása”. Ide tartozik például a vizsgáztatás, a futómű- és motorjavítás, de még a javítófényezés is.

A pályázatra csupán két cég jelentkezett, azonban a Turcsán Autószervízt formai hibák miatt kizárták a versenyből, így Mészáros cége egyedül maradt és nyert.

a tender elnyerésével a Mészáros Autó Javító Kft. négy éven keresztül, évi 1 milliárd forinttért javíthatja a mentőautókat.

A felcsúti milliárdos még 2011-ben alapította autójavító cégét, azonban eddig nagy sikereket nem ért el. A 444.hu cikke kiemeli, hogy az alapítás után 10 évvel is csak 113 milliós éves bevétele volt, ami tavaly felugrott 651 millióra. Az, hogy készülhettek a pályázat elnyerésére, látható volt, ugyanis tavaly a cégeszközállománya felduzzadt 283 millióról 900 millióra, a most elnyert pályázattal azonban egy év alatt megtérül a befektetés.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!