A Fidesz hívei elárulták, hogy egy szekta tagjai!

Kormánypárti politikus bármilyen bűnt elkövethet.

Nincs az a súlyos bűn, amit ne bocsájtanának meg a Fidesz hívei, ha kormánypárti politikus az elkövető. Ezt nem mi mondjuk, hanem ők maguk szolgáltatják erre a bizonyítékot. Az történt ugyanis, hogy

öt nap hallgatás után végre megszólalt az ötmilliós vesztegetési ügybe belebukott volt fideszes vezető, Lévai István Zoltán, és azt állítja: csőbe húzták.

A Facebookra kitett zavaros magyarázkodás szerint Lévai csak tesztelni akarta Aleva Mártát, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt emberét, hogy a DK kérésére valóban nem akar indulni a XVIII. kerületi polgármester-választáson. Arról egy szót sem szól az ex-fideszes vezető, hogy a hangfelvétel szerint ő ötmillió forintot fizetett volna az ellenzéki szavazatok megosztásáért, viszont

a Fidesz hívei jó szektásként elfogadják az öt nap után kiizzadt magyarázatot, és elhiszik, hogy Lévai ártatlan!

Pedig már első ránézésre az egész úgy nevetséges, ahogy van. Öt napba telt, amíg ezt az izzadságszagú magyarázkodást kitalálták. Ha valóban úgy lenne, ahogy azt állítja, miért nem állt elő ezzel rögtön a botrány kirobbanásakor?

Ráadásul annak ellenére, hogy a találkozót maga Lévai István Zoltán kezdeményezte, a posztja alatti kommentek szerint a fideszesek simán elhiszik, hogy bukott politikust a DK-val együttműködő kutyapárt embere húzta csőbe.

0923 Poszt 1

0923 Poszt 2

0923 Poszt 3

0923 Poszt 4

 

 

 

 

0923 Poszt 5

A napnál is világosabb, hogy bármilyen gyenge is Lévai magyarázkodása, a fideszes hívek boldogan elhiszik. Őket nem zavarják a tények, a ragaszkodásuk ugyanis nem a valóságon, hanem a hiten alapul. Ezek a kommentek bizonyítják, hogy

a Fidesz szektaként működik, amelynek tagjai talán még egy nyíltszíni gyilkosságot is elnéznének a saját politikusaiknak.

A lényeg, hogy bármit csinálhat egy kormánypárti vezető, ha van rá egy magyarázat, amiben a fideszes szavazók hihetnek, már meg is van a felmentés a legsúlyosabb bűn alól is. Pont úgy, mint egy szektában.

A bukott politikus bejegyzését és az összes döbbenetes kommentet cikkünk végén olvashatják.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!