„Basszus nem!” – az MSZP politikusa megmutatta, hogyan kell bánni Orbánékkal!

Fotó: Népszava

Ekkora pofont nőtől még nem kapott a Fidesz!

Tombolhat Orbán Viktor a Karmelitában, miután egy ellenzéki politikustól – ráadásul egy nőtől! – akkora pofont kapott, hogy a fal adta a másikat. A kormány emberei megszokták, hogy 13 év után már bárkivel bármit megtehetnek, ám most

a főváros egyik ellenzéki vezetője megmutatta, hogyan kell bánni a Fidesszel!

A Népszava figyelt fel rá, hogy Tüttő Kata, Budapest MSZP-s főpolgármester-helyettese a Facebook oldalán leírja, miként gáncsolta és gyalázta a Fidesz-kormány eddig a Lánchíd újjépítését. Ennek ellenére az állami rendezvényszervező augusztus 20-án rá akart csatlakozni a felújított szerkezet még garanciális világítási rendszerére, hogy szabadon színezhessék a hidat. Ez volt az a pillanat, amikor Tüttő Kata kiakadt. Emlékezett ugyanis, hogy amikor az új világítási rendszer próbája volt, az állami főépítész bazári díszkivilágítással vádolta a fővárost és azt mondta: „egy padot lehet össze-vissza festegetni, de a Lánchidat nem!” Majd másnap jöttek, hogy akkor ők azért össze-vissza festegetnék.

„Basszus nem! Ha szerintük a Lánchidat nem szabad össze-vissza festegetni, akkor ne tegyék!”

– jelentette ki az MSZP főpolgármester-helyettese, emlékeztetve, hogy a Fidesz-kormány még mindig adós a Lánchíd felújításának állami támogatásával.

Tüttő Kata kijelentette: Orbánék sokszor megígérték, hogy hozzájárulnak a híd felújításához 6 milliárd forinttal, de végül egy vasat sem adtak.

„Aztán egyszer csak jönnek, lezárják, és sajátjukként használják.”

Az ellenzéki politikus szerint „olyan nincs, hogy valaki tegnap lekever egy hatalmas pofont (nem nekem személyesen, hanem a budapestieknek), majd másnap azt mondja, hogy ja ugyan már nem kell ezt a szívünkre venni.” Így aztán most válaszul

az MSZP-s politikus visszaadta a pofont a Fidesznek és elzavarta a kormány embereit a Lánchídtól!

„Emberek vagyunk, mi budapestiek is, a tegnapi pofon még ég az arcunkon” –  zárja bejegyzését Tüttő Kata, Budapest főpolgármester-helyettese.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!