Tízezrek látták már a videót, amiben megadják a kegyelemdöfést Tóth Gabinak!

Forrás: YouTube.com / Pottyondy Edina

Pottyondy Edina korábbi videóiban is elég szókimondó volt, most azonban egyáltalán nem fogta vissza magát!

Az ismert youtuber legújabb videójában kielemzi a két legismertebb NER-asszony, Várkonyi Andrea és Tóth Gabi életét.

Mint ismert, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea legutóbb egy vadonatúj, 27 milliárd forintos luxusjachton nyaralt. Ezzel kapcsolatban Pottyondy kiemelte: Andi NERcegnő és férje sérelmezték, hogy a nép kukkolja őket, „miközben kipihenik a közpénzlapátolás fáradalmait”.

A másik fontos téma melyet a youtuber megemlített a videójában, az, hogy „a jámbor spániel labrador keverék kan, és a pitbull kuvasz szuka kapcsolata véget ért”, azaz, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szétmentek.

A sztárpár lányuk védelmére hivatkozva kérte a nyilvánosságot, hogy tanúsítsanak önmérsékletet, Pottyondy szerint mindezt úgy, hogy korábban még a wc-re se tudtak kimenni anélkül, hogy onnan posztoltak volna egy képet, ráadásul akkor, amikor végre tényleg van valami érdekes, hiszen

„nem minden nap történik az meg, hogy a Szűz Mária félrekúr”.

Pottyondy szókimondó stílusa végigkíséri a videót, kijelenti, hogy „a fricska táncegyüttes egyik tagjának péniszére nem csak az ájtatos matyó lotyó, hanem az egész ország ráharapott”, illetve, hogy

„Nem így tervezte Krauszom. Ő csak annyit akart mondani, hogy bassza meg a Gabi, ehelyett az lett belőle, hogy megbaszták a Gabit”.

Pottyondy Edina legújabb videóját, melyben porig alázza Tóth Gabit és Várkonyi Andreát, itt tudnak megnézni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!