Tarlós István be akart szólni Karácsonynak, de nagyon pofára esett!

Szénné égetik a bukott fideszes politikust!

Tarlós István tátott szájjal rohant bele abba a bizonyos erdőbe. A Fidesz bukott főpolgármesterének láthatóan nagyon fáj, hogy a Karácsony Gergely által vezetett főváros a kormány összes ármánykodása és pénzelvonása ellenére határidőn belül felújította a Lánchidat. Amióta nemzetünk egyik jelképét átadták, Tarlós mást sem tesz, mint fanyalog, beszól és kritizálja a megújult Lánchidat. Legutóbb a Metropolnak adott interjújában sem tett másképp, ám ezúttal elvetette a sulykot. Ugyanis

Tarlós azt mondta: ő annyi pénzt hagyott a főváros kasszájában, hogy abból nyolcszor fel lehetett volna újítani a Lánchidat. Erre felrobbant a net, és mindenki azt kérdezte: akkor miért nem tette meg ezt a Fidesz?

Tarlós persze azóta sem reagál, valószínűleg már nagyon megbánta, hogy ilyen nyilvánvaló képtelenséget mondott. Hiába, az ő esetében is érvényes a mondás: a hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát. A közösségi oldalakon a kommentelők azóta is szénné égetik a Fidesz bukott politikusát, ezekből gyűjtöttünk ki párat az enyhébbek közül és a teljesség igénye nélkül:

 

0811 Komment 2

0811 Komment 1

0811 Komment 3

0811 Komment 4

 

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!