Brutálisan kiosztotta Tóth Gabit az ismert operaénekesnő!

A NER-díva szerinte egy „pánikoló csatakanca”.

A családját eláruló Tóth Gabi olyan savazást kapott, hogy azt nem teszi ki az ablakba! Mint köztudott, a NER énekesnője viszonyt kezdett a tánckarból egy fiúval, ám lebukott a férje, Krausz Gábor sztárséf előtt, és emiatt most válnak. Ez akár magánügy is lehetne, bár

a NER énekesnője mintafeleségként a csalad.hu oldalon három és fél évig vezetett blogot a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. megbízásából,

milyen példásan is nevelik ők gyermeküket, a 2019-ben született Krausz Hannaróza Máriát. Nos, az Orbán rendszer női példaképe, a nagy magyar anya, vagyis Tóth Gabi már a szakítás bejelentését követő napon közös képet posztolt, amin új párjával, a nála 6 évvel fiatalabb Papp Máté Bencével, a Fricska táncegyüttes egyik tagjával (aki szintén párkapcsolatban él) vidáman ülnek egy quadon Pócs János fideszes országgyűlési képviselő dinnyészetében. Íme:

0811 Tothgabi dinnye

Ez sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen az énekesnő a válás kapcsán egyik nap még azt kérte, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletét, majd másnap már az új pasijával tett ki közös fotót.

Bálint Natália ismert operaénekesnő nem is bírta ki szó nélkül: a hírességek reakciói közül valószínűleg ő fogalmazta meg a legkarcosabban a véleményét. Facebook oldalán ugyanis többek között azt írta:

Tóth Gabinál a „mélykeresztény mélymagyarság álarca alatt a mélység a szintalatti alpáriságára jellemző csak igazán.”

Az operaénekesnő bejegyzésében kijelenti: meglepte, hogy T. Gabriella „annyira híján van mindennek, ami emberi, hogy egy napot nem bír várni, hogy nyilvánosan röhögi arcon azt az embert, aki magára tetováltatta az ő arcát, aki minden bizonnyal addig is a közös gyerekükkel van, amíg a nagy, magyar anya kibújik a nagy, magyar anyaságából, és csapot-papot hátrahagy…”

Bálint Natália szerint Tóth Gabi egy nárcisztikus bántalmazó, aki „mindenkit fogyaszt. A gyereke is forrás számára, ahogy a férje is az volt.” Mint írja,

a mostani új kapcsolat is „Egy fejezet a fejletlen, kapkodó, pánikoló csatakanca életében, nem több.

Hannaróza és Gábor dobóhalmon, az új szerelem az igazi, de csak míg rá nem un, vagy nem szembesíti azzal, hogy nem sír utána.”

Bálint Natália szerint a történet igazi hőse Krausz Gábor, akit megaláztak és akivel kapcsolatban reméli, hogy a lehető legegészségesebben neveli majd a kislányát. A NER és a Rogán Művek pedig kattoghat, hogyan mentik meg Tóth Gabit a hazának. Az operaénekesnő úgy véli,

„hamarosan jönni fognak a celebet mentegető, a férjet hibáztató nagy- és mélyinterjúk”,

ami figyelemelterelésnek sem rossz, hogy addig se a Fidesz-kormány által behozott félmillió filippínóról beszéljünk.

Egy másik posztban frissítésként az operaénekesnő azt is leírta: szerinte nem a válás a baj. Az az ízléstelen, hogy még meg sem száradt a tinta a bejelentő nyilatkozaton, már „AZNAP hurcolja az új bakot T. Gabriella, ezzel megalázva a férfit, aki mindig kiállt érte. És ez nem bulvár onnantól, hogy ezt az embert teszik meg az év énekesnőjének, példaképnek, ez énekel a pápának. Innentől ez közügy. Innentől az ő erkölcsisége a NER manifesztuma. Ennyire egyszerű.”

A teljes bejegyzést cikkünk végére kattintva lehet elolvasni.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!