Kiszivárgott felvétel buktatta le a Fidesz propagandistáját!

Forrás: YouTube.com / HírTV

Kiszivárgott Bencsik András interjúja az orosz propagandacsatorna, az RT oldaláról, melyben a Fidesz egyik megmondóembere oroszul gyalázza Ukrajnát!

Bencsik abban a hitben adhatott interjút, hogy szavai nem jutnak el a nyugati országok médiumaihoz, ugyanis az oroszok által indított háború óta az EU blokkolja az RT oldalához való hozzáférést.

Most a 444.hu mégis megszerezte az orosz propagandatévé felvételét, melyben megszólaltatnak egy orosz kötődésű üzletembert, aki a szankciók EU-ra és Magyarországra káros hatásairól beszél, illetve a riporter kifejti, hogy

a magyar kormány lépéseit oroszpártinak is lehetne nevezni!

A közel félórás bejátszásban feltűnik Székely Árpád, egykori moszkvai nagykövet is, aki a paksi beruházást élteti, illetve Bencsik András, aki korábban nyíltan is kijelentette, hogy ő az oroszoknak szurkol a háborúban.

A fideszes propagandista oroszul ad interjút, melyben először arról beszél, hogy Ukrajnában teljes a fejetlenség, törvénytelenség uralkodik, se a kormány, se az állam nem működik, “igazi fasiszták”, és nem érti miért akarja Ukrajnát felvenni tagjai közé az EU.

Bencsik Magyarország nyugati szövetségeseit is köpködi a riportban, ugyanis szerinte azok el akarják pusztítani Oroszországot. A filmben egyébként folyamatosan az EU Oroszországra kivetett szankcióit és annak külpolitikáját támadják, úgy, hogy a felvételből nem derül ki, hogy azokat azért hozták, mert Oroszország háborút indított Ukrajna ellen.

A felvétel további részén, a Magyar Demokrata főszerkesztője egy Nagy-Magyarország térképen mutogatja végig azokat a területeket – köztük Kárpátalját kiemelve – melyeket egykor elcsatoltak Magyarországtól, illetve megtudhatjuk, hogy Ukrajnában kényszersorozás folyik.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!