Már Alcsútdoboz is lázad, Orbán kegyetlenül átverte őket!

A miniszterelnök hazudott és ez már a fideszeseket is felháborítja.

Orbán Viktor már a saját földijeit sem kíméli. Ezt bizonyítja, hogy a Telex értesülései szerint most egész Alcsútdoboz lázadozik, mert

a miniszterelnök egyszerűen becsapta a falu lakóit.

Az történt ugyanis, hogy a tankerület az Alcsútdobozi József Nádor Általános Iskolát a felcsúti Endresz György Általános Iskola tagiskolájává tenné. A portál egyik helyi olvasója erről ezt mondta: „Felcsúton hatalmas iskola épült a Puskás Akadémia mellett. Már építése előtt aggódott a falu lakossága, hogy veszélyeztetni fogja a mi iskolánkat. A választások előtt a miniszterelnök úr megnyugtatta polgármesterünket, hogy megvédik a kis iskolákat.” Most kiderült, hogy mégsem így lesz, vagyis Orbán Viktor a saját földijeinek is hazudott! A Telex olvasója szerint

„Ez az intézkedés felháborítja a falut pártállásra való tekintet nélkül.”

A portál megkereste a Székesfehérvári Tankerületi Központot, akik megerősítették, hogy a hír igaz, a fenntartó átszervezési javaslatot nyújtott be a köznevelésért felelős miniszterhez, így Pintér Sándornak kell jóváhagynia a javaslatot, melynek értelmében az Alcsútdobozi József Nádor Általános Iskola beolvadna a felcsúti Endresz György Általános Iskolába.

Az átszervezés, amennyiben jóváhagyják, szeptember 1-jétől lép hatályba. Eszerint a felső tagozatosok Felcsútra járnak majd, az alsó tagozatosok az alcsútdobozi iskolában maradnak. Ez azoknak a családoknak jelenthet problémákat, ahol az egyik gyerek s, a másik pedig felsős.

A két iskola közötti távolság körülbelül négy kilométer,

autóval hat perc, ha nincs forgalom. A tankerület szerint azért merült fel az átszervezés, hogy a tanulók még magasabb színvonalú oktatáshoz való hozzáférését segítsék elő.

Az alcsútdobozi iskola vezetője nem mert nyilatkozni,

Keindl Zoltánné csak annyit írt a Telexnek, hogy az iskola fenntartója a kérdéseikre már elküldte a választ.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!