Saját bűnébe verték bele Orbán Viktor orrát!

Nagyon kínos ez az egész Fidesznek!

Orbán Viktor tátott szájjal futott bele abba a bizonyos erdőbe. A miniszterelnök ugyanis a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó rendezvényén előbb a világpolitika szerinte várható fejleményeit vázolta fel Kína szerepétől az Európai Unió hatalmi szerkezetének átalakításáig, majd azt mondta: a magyar gazdaságnak egy-két éven belül szüksége lesz félmillió új munkavállalóra, de ez nagyon sok kérdést vet fel, többek között a hazánkba érkező vendégmunkásokkal kapcsolatban. Nosza, több se kellett Komjáthi Imrének, az MSZP társelnökének. Az egykori melósból lett ellenzéki politikus szinte azonnal beleverte Orbán orrát a saját kijelentésébe, amikor a Facebook oldalára kitette a megoldást:

„Orbán azt a félmillió munkavállalót hiányolja, akik a Fidesz miatt mentek el az országból!”

Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy Magyarország miniszterelnökének talán nem azon kellene gondolkodnia, hogy miként tolja le a külföldi vendégmunkások tömeges érkezését a saját szavazói torkán, hanem

a magyar dolgozókat kellene megbecsülni jobb fizetéssel, igazságos adórendszerrel, több munkavállalói joggal és emberhez méltó munkahelyi körülményekkel!

Orbán Viktortól ugyanis nem azt várják a magyar emberek, hogy nagyívű világpolitikai vízióit elemezgesse, hanem azt, hogy gondoskodjon a magyar nép megélhetéséről és biztonságáról – vagyis azzal foglalkozzon, amire fölesküdött!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!