Bolondot csinált magából Novák Katalin, de senki sem mert neki szólni!

Élete legkínosabb helyzetébe került a magyar köztársasági elnök!

Óriásit bakizott Novák Katalin hétfőn az ENSZ Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának éves ülésén New Yorkban! A magyar államfő ugyanis elvileg a közelgő Nőnap alkalmából a nők helyzetéről beszélt volna, ám a 444.hu értesülése szerint a szónoklata közben kiderült:

Novák Katalin összekeverte a nőnapot az anyák napjával!

Ha hinni lehet az MTI tudósításának, a magyar köztársasági elnök a nőnap kapcsán szinte végig az anyákról és az anyaságról beszélt. Például amikor azt mondta: „a nőknek megadatott a kiváltság, hogy életet adjanak, ezért lehetővé kell tenni a lányoknak és nőknek szerte a világban, hogy saját maguk hozzák meg döntéseiket, és ne kényszerítsük őket az anyaság és a szakmai karrier közti választásra”. Majd ezt követően a gyermekvállalás fontosságát ecsetelte, hozzátéve: a nők otthon, a saját családjuk számára igazán nélkülözhetetlenek és pótolhatatlanok. Innét pedig már csak egy verébugrás volt számára a családok védelme. Mivel az államelnököt senki sem figyelmeztette és idáig még ő maga nem jelezte, hogy összekeverte a nőnapot az anyák napjával, csak arra lehet gondolni, hogy

Novák Katalin számára csak azok a nők számítanak, akik gyereket szülnek és családban élnek!

Holott a valóság az, hogy egy gyermektelen nő is teljes értékű tagja a társadalomnak, akár egészségügyi okok állnak a háttérben, akár a saját döntése az, hogy nem vállal utódot. Ugyanez a helyzet a családdal is: miért tolja hátrébb Novák Katalin a szingliket a nők között? Úgy látszik, hiába választott a kormánytöbbség női államfőt, az ő szájából is a Fidesz kirekesztő, a nőket csak szimpla szülőgépként kezelő nézetei jönnek ki.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!